Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Íme a legújabb kijelzővédő

Íme a legújabb kijelzővédő

Az InvisibleShield katonai célra minősített díjnyertes megoldásai maximális védelmet nyújtanak az ütésekből és karcolásokból fakadó sérülések ellen.

 

A kijelzővédelmi megoldások vezető innovátora és a világ elsőszámú kijelzővédő márkája, az InvisibleShield®, bejelentette az új 9.7 hüvelykes Apple® iPad® Pro védelmére tervezett termékeit. A megbízható védelmi megoldásairól ismert márka eddig több mint 120 millió darab kijelzővédőt értékesített világszerte.

 

Az új iPad-hez kapható InvisibleShield termékek:

 

  • InvisibleShield Glass (€39.99 javasolt fogyasztói ár) Az InvisibleShield Glass kimagasló ütés és karcálló tulajdonságokkal és kristálytiszta képfelbontással rendelkezik. A kijelzővédő használta nem változtat a készülék érintésérzékenységén és a könnyen tisztítható egyedi szennyeződéstaszító rétege lepergeti az ujjlenyomatokat.

 

  • Az InvisibleShield HDX (€39.99 javasolt fogyasztói ár) a nagyfelbontású képtisztaság és a tartós kijelzővédelem tökéletes kombinációja. A katonai célú ellenállósági mutatókkal rendelkező HDX ütésálló bevonata háromszor ellenállóbb a zúzódásokkal szemben, mint egy védetlen kijelző. Az alkalmazott Nano-Memory Technology™-nak köszönhetően a kisebb horzsolások és karcolások regenerálódnak, így a készülék hosszú távon is úgy fog kinézni, mint újonan.

 

  • Az InvisibleShield Original (€29.99 javasolt fogyasztói ár) fejlett, katonai célú felhasználásra tervezett ellenállósági tulajdonsággokkal rendelkezik és a Nano-Memory Technology™-nak köszönhetően regenerálja a kisebb felületi sérüléseket.

 

“Vásárlóinknak nem kell aggódniuk a véletlen balesetek miatt, mivel készülékeiket a világ legfejlettebb kijelzővédője és a hozzájuk járó élettartam garancia védi” - mondta Brian Stech, a Zagg elnöke. „A InvisibleShield használatával minden korábbinál szabadabban élvezhetjük a készülékünk nyújtotta élményeket!”

 

Vásárlás: Az InvisibleShield termékek megvásárolhatók a ZAGG.com weboldalon. Az InvisibleShield minden termékére teljes élettartamra szóló jótállást vállal, és kicseréli az elhasználódott, vagy megsérült termékeket. A jótállással kapcsolatos további információk: www.zagg.com.

 

Címkék