Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Eddig 5000 adománycsomagnak örülhettek a gyerekek

Eddig 5000 adománycsomagnak örülhettek a gyerekek
B3V3Z3T3M

Már több mint 100 óvodának és bölcsődének adott át ajándékot a Rovitex

 

A Rovitex átadta 5000. adománycsomagját, melyeket ma már országszerte több mint 100 óvoda és bölcsőde hasznosít. A csomagok olyan prémium minőségű textileket tartalmaznak, melyek segítségével a gyerekek kézügyességét és kreativitását fejleszthetik az intézmények.

Immáron több mint 5000 csomagot ajándékozott a Rovitex azoknak az óvodáknak és bölcsődéknek, melyek a vállalat 2016. éveleji felhívására jelentkeztek. A csomagok a lakástextilek gyártása során felhasználatlan anyagokat tartalmazzák, így a vastagabb fénykizárótól a könnyed szövetig, különböző típusú prémium textillel ügyeskedhetnek a gyerekek.

Az anyagok felhasználásával a kicsik számos készségét fejleszthetik az óvónénik és óvóbácsik. Az eltérő szövésű és vastagságú anyagokkal az ingerlés-tapintásos tapasztalatszerzésre van lehetőségük, a szín kavalkád pedig a kreativitás fejlesztéséhez járul hozzá. Mindemellett a textileket az intézmények dekorálására és játékok, eszközök készítésére is felhasználják. „A textilekből függönyöket, terítőket, jelmezeket készítettünk, emellett a kisebb darabokból kreatív foglalkozásokat szervezünk a kicsiknek” – mondta el Andrasekné Hornok Krisztina, a Hétszínvirág Bölcsőde vezetője, akik elsők között kapták meg az ajándékcsomagokat.  

A Rovitex Hungária Kft. Magyarország piacvezető függönygyártó és -nagykereskedelmi vállalkozása napról napra gyártja világszerte értékesített textiljeit. „A mindennapok munkája mellett kiemelten fontosnak tartjuk, hogy folyamatos segítséget és támogatást biztosítsunk a hazai intézmények számára. A gyártás során megmaradt, kifogástalan minőségű textileket az óvódák és bölcsődék egyéni igényeiknek megfelelően hasznosíthatják, legyen szó játékról vagy függönyről” – mondta el Romeisz Norbert, a vállalat ügyvezetője. „A Rovitex a továbbiakban is várja a bölcsődék és óvodák jelentkezését, akik szeretnének hasonló eszközökkel hozzájárulni a mindennapok színesítéséhez!”

Címkék