Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Pasztell árnyalatok, geometrikus formák

Pasztell árnyalatok, geometrikus formák
  • 2017. 05. 10.

Tavaszi körömlakk trendek

 

A tavaszt nem csupán azért várjuk évről évre, mert ilyenkor meghosszabbodnak a nappalok, többet süt a nap, nyílnak a virágok, lekerülnek a nagykabátok, hanem azért is, mert a sötétebb, komorabb árnyalatok után ismét a pasztell színek kerülnek előtérbe, legyen szó öltözködésről, vagy éppen manikűrről. Amennyiben igazán trendik szeretnénk lenni ebben a szezonban, akkor ötvözzük ezeket a gyönyörű lágy árnyalatokat játékos, geometrikus formákkal.

{gallery}

Nyári napfelkelte, kék lagúna, epres fagylalt. Ilyen, és ehhez hasonló varázslatos színekkel köszönti a tavaszt a mark. Gél hatású körömlakk palettája. A kilenc új árnyalat segítségével üde, színpompás és ragyogóan fényes hatású manikűröket alkothatunk, amelyek garantáltan jókedvre derítenek bennünket, amikor csak ránézünk. A tartós Gél hatású körömlakkok ápoló omega olajat tartalmazó formulája már akár egy rétegben is tökéletes fedést biztosítanak a körmöknek.

Válogassuk össze kedvenc árnyalatainkat, és fessük ki velük kedvünk szerint egy vagy akár több színnel körmeinket. Ebben az évben ugyanakkor tovább hódítanak a geometrikus minták is, amelyeket bátran alkalmazhatunk manikűrünkben és kombinálhatunk pasztelles árnyalatokkal is. Ennek a könnyű, de annál látványosabb megvalósításában nyújtanak segítséget a mark. körömdíszítő lakkjai.

A geometrikus manikűr elkészítéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztanunk az alaplakk színt vagy színeket, felvinni azokat, majd hagyni megszáradni. Ezt követően a körömdíszítő lakkok vékonyított ecsetének segítségével, határozott mozdulatokkal rajzoljuk fel körmeinkre a kívánt mintát. A geometrikus hatás elérése érdekében érdemes ezt a köröm széleihez közel készíteni, hogy így még inkább hangsúlyosabbak legyenek az éles formák. Festhetünk akár kockákat vagy háromszögeket, a lényeg, hogy ügyeljünk arra, hogy a szélei elég élesek és jól láthatóak legyenek.

Amennyiben további inspirációra lenne szükségünk, akkor tekintsük meg Rigó Edina, az AVON Szépségműhely bloggere és a LakkomLakkom blog írójának legújabb videóját: www.youtube.com

Címkék