Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Lenovo és a Google újabb kollaboráció keretében önálló VR headseten dolgozik

A Lenovo és a Google újabb kollaboráció keretében önálló VR headseten dolgozik

A Lenovo és a Google újra közös projekten dolgozik. Ezúttal a két cég egy új, magával ragadó virtuális valóság terméket fejleszt, amelyet az átlagfelhasználók számára terveztek.

 

A hamarosan érkező, önálló Daydream headsetet érintő részleteket a két cég a mai napon hozta nyilvánosságra. A készülő headset az egyik első, WorldSense™ technológiát is támogató eszköz, amely a még magával ragadóbb élmény érdekében lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mozogjon VR világban, és úgy fedezze fel a virtuális környezetet, mintha valóban ott tartózkodna. A mai napon bejelentett termék a két cég közötti legújabb együttműködés eredménye.

Talán többen emlékeznek a 2016-ban bevezetett Lenovo Phab 2 Pro termékre, amely a világ első Tango technológia kezelésére képes telefonja. Míg a Phab 2 Pro számos, okostelefonon elérhető VR élményt tesz lehetővé, addig az önálló Daydream headsetet kifejezetten a magával ragadó VR élmények közvetítésére alakították ki.  

 

 

Míg más VR eszközök komplex, külső szenzorokon alapuló hátteret igényelnek, az önálló headsetek beépített, belső szenzorokkal rendelkeznek. A mai napon bemutatott önálló headset leegyszerűsíti az élményt: csak vegye fel és játsszon!  

 

Az élmény különbözik az okostelefonra optimalizált Daydream VR fejlesztések nyújtotta tapasztalatoktól, mivel a WorldSense technológia lehetővé teszi, hogy a természetes mozdulatok a VR környezetben elevenedjenek meg. Akár elmerülhet egy kidobósban és pálya széle felé mozogva kikerülheti a közeledő ellenfeleket!

 

A hétköznapi felhasználók számára a magával ragadó virtuális valóság élmények hamarosan elérhetővé válnak, és végül, de nem utolsó sorban; hamarosan a programozók is soha nem látott fejlesztői eszközöket érhetnek el az eszközön.  

 

Mi már nagyon izgatottak vagyunk, hogy a gördülékeny felhasználói élményt nyújtó, magával ragadó VR valóság hamarosan is elérhetővé válik.  Reméljük Ön is hasonlóan érez.

 

A Lenovóról

A Lenovo egy 46 milliárd dolláros árbevétellel rendelkező, a Fortune 500-as listáján szereplő vállalat, a fogyasztói, üzleti és vállalati innovatív technológiák élvonalbeli szolgáltatója. Cégünk portfóliójába kiváló minőségű és megbízható szolgáltatások és termékek tartoznak, mint az asztali PC-k (beleértve a legendás Think és a több üzemmódú YOGA brandet), munkaállomások, szerverek, tárhelyek, okostévék, illetve táblagépeink, applikációink és okostelefonjaink számos termékcsaládja (beleértve a Moto brandet). Csatlakozzon hozzánk a LinkedIn-en és kövessen minket a Facebookon és Twitteren, vagy látogasson el a honlapunkra a www.lenovo.com/hu oldalon.

 

Címkék