Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A HTC bemutatja új csúcstelefonját

A HTC bemutatja új csúcstelefonját
B3V3Z3T3M

Megérkezett a HTC U11

 

HTC U11 a telefonnal való kommunikáció forradalma. A tökéletes élményhez lenyűgöző tükörsima felület, személyre szabott hangzás, kiváló kamera és digitális asszisztens funkció is társul.

 

A HTC bejelentette legújabb készülékét, a HTC U11-et, amivel új színt visz az okostelefonnnal történő kommunikáció világába. A telefon mind külső megjelenésében, mind használat közben a felhasználó szokásait, igényeit helyezi középpontba.

{gallery}

 • HTC Edge Sense, a telefon vezérlésének új dimenziója

 • Sima felület, ragyogó, egyedi dizájn, ami a felhasználót tükrözi

 • HTC USonic fülhallgató a személyre szabott hangzásért aktív zajszűrővel

 • Lenyűgöző kamerák az eddigi legmagasabb értékeléssel, amit független teszten okostelefonos kamera kapott1

 • HTC Sense Companion, Google Assistant és Amazon Alexa még több információ és személyre szabott értesítés2

 

A te érintésed

 • Kevés olyan természetes dolog van, mint az érintés. A HTC Edge Sense-szel a gyártó e köré a mozdulat köré építette új telefonját. Egy egyszerű szorítással a HTC Edge Sense-nek köszönhetően természetes, intuitív módon irányíthatod telefonodat, így például fotózhatsz, vagy alkalmazásokat nyithatsz meg vele

 • Használatával leegyszerűsödik például a fotózás. Csak emeld fel a telefont, szorítsd meg, mosolyogj és kész a fénykép. Nem kell többet attól félned, hogy közben leejted a készülékedet.

 • Üzeneteket is gyorsabban küldhetsz, ha pedig éppen úton vagy, a HTC Edge Sense for Voice to Text segítségével elmondhatod szóban az üzenetet. Szorítsd meg finoman, mondd el az üzenet tartalmát és küldd el, mindezt anélkül, hogy meg kellene állnod.

 • A HTC Edge Sense személyre szabható, így rengeteg alkalmazást vagy funkciót elérhetsz vele, és a mozdulat hosszúságától függően több alkalmazást is hozzárendelhetsz

 • Köszönhetően annak, hogy az Edge Sense-t szorítás hatására aktiválod, szinte bármilyen körülmények közt használható, így például kesztyűben, vagy viharban, esőben.

 

Téged tükröz

 • A HTC U11 tükörsima felülete egy különleges eljárásnak köszönhető. A telefon hátlapját fényvisszaverő ásványok egymásra rétegezése adja, ami minden szögből más színt mutat.

 • A lekerekített kialakítás 3D üvegből készült. A hevítés és extrém nyomás alatt történő hajlítás egyedi, keskeny érzetet kölcsönöz a készüléknek, bárhonnan is fogod meg. A HTC U11 5,5”-es Quad HD 3D üveg kijelzője élénk, tűéles képeket biztosít még közvetlen napfényben is, és nem vágja le, nem torzítja a képeket, amik egy hajlított kijelző esetében előfordulhatnak.

 • A készülék vízálló3, így a ráfröccsenő folyadékcseppektől sem kell tartani.

 

Rád hangolva

 • A HTC U11 a HTC USonic fülhallgató új verziójával érkezik, aktív zajszűrés funkcióval. A fülhallgatóba épített mikrofonok és az USB-C típusú csatlakozó segítségével az eszköz szonárszerű hullámokkal térképezi fel a fület, és a kapott eredményekhez igazítja a hangzást. Ez egyedülálló élményt biztosít használójának.

 • Az aktív zajszűrő csökkenti a környezeti zajt, és folyamatosan figyeli annak erősségét, így mindig a megfelelő beállításokkal dolgozik.

 • A HTC BoomSound Hi-Fi Edition hangszórói szintén átalakultak. Hangosabban szólnak, jobb dinamikatartománnyal. A magassugárzó a magas és a közepes hangokat részletgazdagabban szólaltatja meg, a mélysugárzó továbbfejlesztett hangszórója pedig hangosabb, tisztább és érzékelhetően mélyebb basszust eredményez.

 • Új fejlesztés a négy, minden irányból rögzítő mikrofon, amely az új Acoustic Focus technológia kiváló minőségű hangfelvételt biztosít. Ha videót veszünk fel, a hangrögzítés is oda fókuszál, ahova zoomolunk.

 • A készülékkel együtt érkező USB-C - 3,5mm adapter beépített digitális-analóg audio konverterrel (DAC) bír, így más fülhallgatót csatlakoztatva is élvezhetjük a lenyűgöző hangzást.

 

A te képeid

 • A HTC U11 kamerája az eddigi legmagasabb értékelést kapta a DxOMark4 független mérései alapján. A több tengelyű optikai stabilizáció és a gyors autofókusz segítségével fényviszonyoktól függetlenül élénk és tiszta képeket készíthetünk. A HDR Boost késleltetés nélkül készíti a fotókat, emellett javítottunk a fehéregyensúlyon, csökkentettük a digitális zajt, és részletgazdagabb képekben lehet részünk.

 • A HTC U11 Auto HDR Boost a korábbi HDR funkció minden előnyét biztosítja, késleltetés nélkül. Több felvétel alapján méri a legsötétebb és legvilágosabb részeket, videofelvétel készítésekor az átmeneti zajcsökkentő funkció az előző és a következő képkocka információin alapulva csökkenti a nem kívánt zajt, így a végeredmény élesebb kép és videó lesz.

 • Az új UltraSpeed AutoFocus teljes érzékelős autofókuszt használ, így lényegesen gyorsabban fókuszál. A készülék optikai és elektronikus stabilizációja a kéz akaratlan bemozgása esetén is tiszta, éles felvételeket biztosít.

 • Az előlapi kamera 16MP-es, az UltraPixel fényérzékelője pedig nappal és éjszaka is lenyűgöző képeket biztosít, valamint a hátlapi kamerához hasonlóan HDR Boosttal és zajcsökkentéssel is rendelkezik.

 

Okos társad

 • A HTC U11 három intelligens asszisztense közül választhatsz: HTC Sense Companion, Google Assistant, és Amazon Alexa2.

 • A HTC Sense Companion további fejlesztéseken esett át, folyamatosan ismerkedik napi rutinoddal, hogy praktikus ötletekkel, értesítésekkel segítse a mindennapokat. Figyelmeztet, ha késésben vagy egy találkozóról, és szól, hogy ha érdemes töltőre tenni a telefont két megbeszélés között. Tanáccsal szolgál a szükségtelen fájlok és a nem használt alkalmazások törlése kapcsán, így több helyed lesz. Szól, ha az időjárás extra öltözéket vagy kiegészítőt kíván (pl. esernyő), nyomon követi sportolásod, ajánl jó éttermeket, és még megannyi dolgot kínál neked5.

 • A HTC U11 a legfrissebb Android mobil operációs rendszerrel érkezik, így a Google Assistans is elérhető rajta. Útbaigazítás, válaszok, feladatkezelő, tervező és szórakozás, mindenben segítségedre lesz.

 • A HTC U11 az első kereskedelmi forgalomban is kapható okostelefon, amin elérhető a hangvezérléssel aktiválható Amazon Alexa. Csak kérdezd meg, hogy milyen idő várható, vagy kérd meg a lámpa lekapcsolására, és Alexa azonnal reagál. Könnyen irányíthatjuk vele okoseszközeinket, értesülhetünk a friss hírekről, az időjárásról, zenéről és mintegy 12.000 képesség közül választhatunk. A szolgáltatás jelenleg az USA-ban, Angliában és Németországban érhető el.

 

 

Erős éned

 • A HTC U11 az első nemzetközi kereskedelmi forgalomban is kapható okostelefon, ami Qualcomm® Snapdragon™ 835 Mobile Platformmal érkezik. A nyolcmagos processzor és a lenyűgöző sebesség és grafika, egyenletes teljesítmény valamint kiváló üzemidő régiótól függetlenül garantált. A készülék UFS 2.1-es szabvánnyal kompatibilis memóriája gyors működést biztosít. A beépített Snapdragon X16 LTE modem pedig a gyors adatátvitelt támogatja. Mindez a HTC 10-hez képest 25%-kal gyorsabb grafikus működést, 35%-kal hosszabb üzemidőt biztosít videonézés közben, 30%-kal több zenehallgatást és akár 43%-kal több böngészést tesz lehetővé LTE hálózaton6.

 • A HTC U11 4 GB RAM-mal és 64GB belső tárhellyel érkezik.

 • Az ujjlenyomat-olvasót néhány perc alatt konfigurálhatjuk, ezt követően már csak egy érintés a telefon kijelzőjének feloldása

 

 

A HTC U11 ezüst, kék, fekete, fehér színben7 lesz elérhető Magyarországon 2017 júniusától. A részletes leírásért és további információért, kérjük, keresd fel a htc.com weboldalt.


 


 

Megjegyzések:

 1. DxOMark értékelése alapján: dxomark.com/Mobiles.

 2. Az elérhetőség régónként változik. Kérlek, keresd fel szolgáltatód.

 3. A HTC U11 IP67 szabvány szerint por, csepp és vízálló, 1 méter mélységű édesvízbe 30 percig alámerítve. Mindezt ellenőrzött laboratóriumi körülmények között teszteltük. A használat során fellépő kopás és elhasználódás idővel csökkentheti a folyadékfröccsenésnek és víznek való ellenállást. Ha a HTC U11 nedves lesz, ne töltsd, és ne használd a C típusú USB-csatlakozóját. A szárítással és a vízállóság megőrzésével kapcsolatos további információkért lásd a használati útmutatót, a támogatási oldalakat vagy a készülék beépített súgóját. Előfordulhat, hogy a jótállás nem vonatkozik a folyadék okozta károkra.

 4. DxOMark értékelése alapján: dxomark.com/Mobiles.

 5. A HTC Sense Companion elérhetősége és funkciói régónként változik. Kérlek, keresd fel szolgáltatód.

 6. A teljesítménnyel kapcsolatos vizsgálatokat HTC laboratóriumokban végeztük, speciális HTC készülékekkel. Az üzemidő használattól és beállításoktól függ. A használat, a körülmények, a hálózat és egyéb tényezők befolyásolhatják.

 7. Piros színben a későbbiekben lesz elérhető.