Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Balesetek miatt teljesen lezárták az M7-es autópályát Zamárdinál

Balesetek miatt teljesen lezárták az M7-es autópályát Zamárdinál Balesetek miatt teljesen lezárták az M7-es autópályát Zamárdinál

Mindkét irányba lezárták az M7-es autópályát szombat délután, miután két baleset is történt Zamárdi közelében - közölte a rendőrség a honlapján.

    A közlemény szerint a pálya 116-os kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon három gépkocsi ütközött össze, többen megsérültek. 


    A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat a 121-es kilométernél a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni Zamárdinál, a 115-ös kilométernél lehet - tették hozzá.


    Korábban a rendőrség azt közölte, hogy baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalát szintén Zamárdi közelében.


    A közlemény szerint az autópálya 116-os kilométerénél egy nyerges vontató személyautónak ütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat Nagykanizsa felé a 115-ös kilométernél a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni Kőröshegynél, a 121-es kilométernél lehet - tették hozzá.


    A katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy a balesetben a kamion felborult, és a szállítmánya, vasáru az árokba, illetve az úttestre borult.

Címkék