Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Eljött a Linkin Park ideje - megjelent a One More Light

Eljött a Linkin Park ideje - megjelent a One More Light

 

Már elérhető a Linkin Park One More Light című, legújabb lemeze, amelyről már olyan számok debütáltak, mint a Kiiara-val közös “Heavy”, a “Battle Smyphony”, a “Good Goodbye” és a héten megjelent “Invisible”.

  

A négy korábban megjelent számon kívül az album további hat vadonatúj szerzeményt tartalmaz, amelyet a nyáron induló világturnéjukon adnak majd elő az LP fiúk – Magyarországon Sopronban lép fel a banda, június 27-én.

A Linkin Park már korábban is kapott hideget-meleget amiatt, hogy a lemezeik újabb és újabb stílussal kísérleteznek – a 2000-es nu metal Hybrid Theory és a 2010-es elektro-rap A Thousand Suns  lemezük után a One More Light újabb vizekre evezik: az új album 10 száma poposabb, rádiósabb lett mint az eddig megszokottak.

„Ez a lemez a legszerteágazóbb, sokkal több stílussal dolgoztunk, mint eddig bármikor! Viszont nem hallasz kemény gitárszólókat vagy hörgést. Ez egy kifinomult, letisztult lemez lett.” – mondták a fiúk egy korábbi, Billboard magazinnak adott interjújukban. A One More Light határozottan új fejezetet nyitott a banda életében, kíváncsiak leszünk, hogy a következő kiadvány mit rejteget majd ezek után!

A One More Light már elérhető a polcokon és a digitális szolgáltatóknál, az alábbi linkre hallgathatjátok meg: https://Magneoton.lnk.to/OneMoreLight

Hazai forgalmazó: Magneoton