Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Titkos tipp az USA-ba utazóknak - airberlin

Titkos tipp az USA-ba utazóknak - airberlin Titkos tipp az USA-ba utazóknak - airberlin
  • 2017. 05. 21.

Kevesen tudják, hogy Észak-Amerika felé az egyik legkényelmesebb és leggyorsabb út Berlinen keresztül vezet. Az airberlinnel ugyanis egyetlen átszállással eljuthatunk például New York-ba, Miamiba vagy Chicagoba.

Budapest- New York 12 óra alatt!

Mindenképpen érdemes az airberlin honlapját böngészni, ha Amerikába készülünk, hiszen Berlinen keresztül a magyar utasok is könnyen, akár egy átszállással eljuthatnak az Amerikai Egyesült Államok kiemelt desztinációira, többnyire 1000 EUR alatt. New York felé például az airberlin kínálja az egyik legjobb átszállást, a teljes menetidő nem sokkal több, mintha közvetlen járattal utaznánk Budapestről, 11 és fél óra. Az airberlin emellett számos kényelmi szolgáltatással könnyíti meg az utat, az átszállási idő sok esetben barátságos 2-3 óra csupán. Ez leginkább a berlini Tegel reptérnek köszönhető, hiszen ez egy kisebb reptér, ahol kényelmes és gyors az átszállás, szemben más európai nagy nemzetközi repülőterekkel. Itt rövid időn belül elérhetjük a csatlakozást. A légitársaság naponta kétszer közlekedik New York-ba, naponta egyszer Chicagoba, heti négy alkalommal San Francisco-ba, heti háromszor Los Angeles-be, heti öt alkalommal pedig Miamiba, de Düsseldorfból Boston, Fort Myers és Orlando is elérhető.

{gallery}

Kiváló ár-érték arány

Az airberlin retúr jegyei időponttól és úti céltól függően 121.000 Ft-tól/400 EUR-tól elérhetőek a legnépszerűbb amerikai desztinációkra. Az economy saver (alap)jegyhez itt alapáron jár a fedélzetre felvihető csomag, a csomagtérbe feladott poggyász, étkezés az út folyamán és internetes check-innél ülőhely-módosítás. A legtöbb esetben nem is kell plusz pénzt adni semmilyen egyéb szolgáltatásért. Ha valaki mégis még nagyobb kényelemre vágyik, XL-ülőhelyet is vásárolhat, amely a Skytrax független légiközlekedési szolgáltatási portál szerint a legnagyobb üléstávolság a turista osztályon. Minden jegy ára automatikusan jóváíródik a törzsutas programban, amennyiben rendelkezünk Topbonus Carddal.

Törzsutas program utazásmániásoknak!

Az airberlin hűségprogramjával az utasok akciós ajánlatok közül válogathatnak és a légitársaság több mint 120 partnerével utazva gyűjthetnek és használhatnak fel mérföldeket, melyek után bónuszjegyek írhatók jóvá a feltételek teljesülése esetén. Az utasok értékes pontokat gyűjthetnek meghatározott légitársaságok által üzemeltetett járatokra, melyek bónuszjegyekre válthatók, ezáltal csökkentve az utazási költségeket. Az airberlin a oneworld légitársasági hálózat tagja, így más tagcégekhez hasonlóan különböző programokat és kényelmi szolgáltatásokat biztosít a törzsutasoknak, illetve a magasabb kategóriájú (EcoFlex, Business) jeggyel utazóknak. Világszerte nem kevesebb, mint 600 oneworld váró és exclusive waiting area áll rendelkezésre, ezt a szerepet budapesti repülőtéren a Sky Lounge tölti be. A Topbonus kártya kiegészített változata a Service Card, mely éves 119 EUR díjért megannyi szolgáltatást nyújt: ingyenes B kategóriás ülőhelyfoglalás, kedvezmény az XL ülés díjából, egy plusz csomag vagy sporteszköz ingyenes szállítása.

Címkék