Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Meddig él egy pók?

Meddig él egy pók?
B3V3Z3T3M

Tom Holland nagyban szövegeti a hálóját: a tűzkeresztségen már átesett mint pókember, hiszen az Amerika kapitány-ban volt néhány jelenete, de az első teljes saját filmje, még csak most következik. A rajongók első visszajelzései nagyon pozitívak voltak, és a Pókember – Hazatérés (Spiderman: Homecoming, hazai bemutató: július 6.) valószínűleg meghozza számára a nagy áttörést. És ő – régi Pókember-rajongó – nem is akar ellendülni a feladat elől. Van egy terve, amelyet már fel is vázolt a producereknek: ha valóra válik, az tartós pozíciót biztosítana számára a képregényfilmekben.

– Pókembert látjuk a képregényekben 15 és 35 éves korában is – nyilatkozta nemrég az ifjú színész, aki úgy látszik, máris nagyon megszerette a legendás piros-kék ruhát. – Az én ötletem ebből az egyszerű megfigyelésből származik, és ha elfogadják, akkor legalább húsz éven át lehetek pók.

A terv nagyralátónak tűnik, különösen ahhoz képest, hogy még Tobey Maguire-nek is csupán öt éven át sikerült a sorozat hálójában maradnia. De Hugh Jackman például 17 éven keresztül volt farkas, és végig nagyszerű maradt. Az eddigi előzetesek alapján az új Pókember-film, a Hazatérés egyszerre lesz izgalmas, látványos és vicces, ráadásul Robert Downey Jr. is játszik benne… a siker garantáltnak tűnik, és akkor a folytatás is.

IC Press