Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

IT

A  Spin 1 elhozza a rugalmas PC-használat és elegáns dizájn egyvelegét

A  Spin 1 elhozza a rugalmas PC-használat és elegáns dizájn egyvelegét

Az Acer bejelentette a népszerű Spin 1 kihajtható-alakítható notebook legújabb verzióját. Elegáns, teljes fém burkolatával ez a Windows 10 alapú, ultrakönnyű eszköz minden aktív, úton lévő felhasználónak tökéletes választás lehet.

Mindössze 1.25 kilogrammot nyom az eszköz, ehhez 14 milliméteres vastagság társul, a legújabb Intel Pentium vagy Intel Celeron processzorokkal, 4 GB DDR3L memóriával, valamint 32/64/128 GB eMMC háttértárral. Mindehhez egy 11.6 col képátlós full HD érintésérzékeny, IPS alapú kijelző társul, élethű, telt színekkel, 178 fokos betekintési szögekkel. Nyolc órás akkumulátor-üzemidő teszi teljessé az élményt, garantálva a felhasználóknak a zökkenőmentes munkavégzést, játékot, megosztást és akár rajzolást négy, sokoldalúságra jellemző üzemmóddal (laptop, kijelző, tablet, sátor).

{gallery}

A Spin 1 tökéletes kombinációja a tökéletes hardvernek és az innovatív kiegészítőknek, ezáltal csúcsra járatva a felhasználói élményt. Mindegyik üzemmódban elérhető a precíziós touchpad, mely támogatja a Windows 10 gesztúrákat, ígyl a felhasználók gyorsabban dolgozhatnak. Annak érdekében, hogy a Spin 1 kiváló segítőtárs legyen még komplexebb projektekben is, az eszköz képes együttműködni az Acer Active Stylus tollal, mely révén közvetlenül a képernyőre rajzolhatunk beviteli eszközként (Windows Ink alkalmazás). Pontosan úgy, mintha természetes módon, tollal és papírral tennénk.

A gyors, és egyben hatékony vezetéknélküli kapcsolódással (802.11ac 2x2) a Spin 1 akár háromszor gyorsabb letöltéseket képes kezelni a hagyományos, 802.11n 2x2 eszközökkel szemben. Mindezek mellett a termék tartalmazza az Acer BluelightShield-et is, amely segít csökkenteni a szemet érő káros sugárzást, valamint a szem fáradását.

 

Acer TrueHarmony technológiát alkalmaztak a tervezők a tökéletes hangzás elérése érdekében – az eszköz mindkét oldalán találhatók hangszórók. Az audiócsatornák mindig megtalálják a megfelelő helyzetet, így a legoptimálisabb hangzás érhető el bármely módban, akár HD webkamerával párosított és kivitelezett videochatek alkalmával is. További alkalmazott kapcsolódási opciók: Bluetooth 4.0, USB 3.1 port (1 darab), USB 2.0 port (1 darab), valamint HDMI aljzat (szintén 1 darab). Található még ezek mellett 1 darab microSD (SDXC) kártyaolvasó is.

 

 

Címkék