Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

IT

Szórakoztatás-orientált, Quantum-Dot kijelzővel felvértezett tabletet jelentett be az Acer

Szórakoztatás-orientált, Quantum-Dot kijelzővel felvértezett tabletet jelentett be az Acer Szórakoztatás-orientált, Quantum-Dot kijelzővel felvértezett tabletet jelentett be az Acer
Szerkesztő

Az Acer bejelentette 10 colos táblagépeit, az új Iconia Tab 10 (A3-A50) személyében, mely multimedia élményt garantál, valamint az új Iconia One 10-et (B3-A40FHD) dupla micro USB portokkal a rugalmas kapcsolódás érdekében.

Quadcore MediaTek processzorokkal és Android 7.0 Nougat-tal lettek az új tabletek felszerelve a reszponzív felhasználói élmény érdekében, akár 8 órás akkumulátor-üzemidővel. Nagylátószögű IPS kijelzőkkel, öt hangszóróval garantált a nagyszerű audiovizuális élmény, míg a 802.11ac vezetéknélküli csatlakoztathatóság gyors hálózati konnektivitást ígér.

Iconia Tab 10 – valós, életteli színek, kirobbanó hangélmény

A médiacentrikus felhasználásra hangsúlyt fektetve készült az Iconia Tab 10 (A3-A50), Quantum-Dot technológiával, széles színskálát biztosítva magasabb fényerővel, mélyebb szaturációval és fejlettebb pontossággal a megjelenítés terén. Hangzás tekintetében az Acer által fejlesztett mélynyomó kirobbanóan jó hangélményt nyújt (úgy, hogy a burkolat vastagsága mindössze 9 milliméter), mindehhez hozzájön a négy hangszóró jelenléte, melyek révén kiteljesedik a hangélmény. Az Iconia Tab 10 mindezeken felül tartalmazza az AcerMediaMaster-t, mellyel tág körben finomhangolhatjuk a videókat és zenéket.

{gallery}

Iconia One 10 – fokozott produktivitás dupla micro-USB portokkal

Dupla micro-USB aljzatokkal és OTG támogatással domborít az Iconia One 10 (B3-A40/B3-A40FHD), fokozott produktivitással, valamint annak lehetőségével, hogy az eszközt külső források révén is csatlakoztathatjuk és feltötlhetjük, míg egy Bluetooth billentyűzet is csatlakoztatható szövegbevitel kapcsán párhuzamosan.Az Android 7.0 mindezeken felül támogatja a több ablak párhuzamos megnyitását (multi-windows), a gyors applikációk közti váltást, ezáltal növelve az eszköz sokoldalúságát.

 

Okos kiegészítők, melyek egyszerűsítik a munkavégzést

Az új Iconia Tab 10 és Iconia One 10 tabletek okos kiegészítői, melyeket maga az Acer fejlesztett, rendkívül széles tartományban nyújtanak segítséget, leegyszerűsítve mindennapi feladatink elvégzését (EZ WakeUP, EZ Snap, EZ Mode, memória tisztító app).

 

 

Címkék