Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Új régiós vezetők a Mastercard budapesti irodájában

Új régiós vezetők a Mastercard budapesti irodájában

Tovább erősödik a Mastercard budapesti irodájának vezetői szerepe a régióban, a közelmúltban ugyanis két újabb magyar kollégát neveztek ki regionális vezetői pozícióba. Így a hazai szakértői csapatnak már három tagja, Kovács Szabolcs, Maklári István és Szőnyi Ádám felel – a saját szakterületén – a közép-kelet-európai régió tevékenyégéért, Szendrei Szabolcs pedig a teljes európai térség munkájáért.

 

Szendrei Szabolcs a Mastercard európai központjához csatlakozott

Új pozícióba nevezte ki Szendrei Szabolcsot a Mastercard Europe, aki ez év tavaszától a vállalat európai hitelkártyákért felelős csapatának lett tagja igazgatóként. A magyar szakember mostantól az európai hitelkártya termékek stratégiájának megvalósításáért, valamint a jövőbeni hitelkártya értékajánlatok kialakításáért felel. Kiemelt feladata a globálisan új Mastercard Részletfizetés szolgáltatás bevezetése Európa különböző országaiban.

Szendrei Szabolcs 2010 óta dolgozik a Mastercard budapesti irodájában, kinevezéséig termékértékesítési vezető pozíciót töltött be. Ez idő alatt ő irányította a Mastercard Kedvezményprogram (Mastercard Priceless Specials) hazai bevezetését, valamint hitelkártya- és prepaid programok elindulásában játszott jelentős szerepet a régióban.

 

Maklári István vezeti a Mastercard Advisors regionális tanácsadó csapatát

2017 tavaszától Maklári István tölti be a Mastercard Advisors regionális tanácsadó csapatának vezetői posztját. A magyar szakember az előléptetéssel tizennyolc fős csapat irányítását vette át hét irodában (Varsó, Prága, Bécs, Budapest, Bukarest, Belgrád és Tel Aviv).

Maklári István 2013 júliusában csatlakozott a Mastercard Advisorshoz projektvezetőként. Munkája során a mobilfizetés és a digitális bankolás területén tett szert kimagasló szakértelemre projektvezetőként - majd 2015 szeptemberétől szenior projektvezetőként - több mint ötven projektért felelt. A közgazdasági végzettségű, MBA fokozattal is rendelkező szakértő korábban az A.T Kearney, valamint a Boston Consulting Group stratégiai tanácsadó cégeknél szerzett tapasztalatot.

 

Szőnyi Ádám a Mastercard Advisors regionális üzletfejlesztési vezetője

Szőnyi Ádám 2016 februárja óta a Mastercard Advisors regionális üzletfejlesztési vezetője, négy fős csapatával (Bécs, Varsó, Prága, Bukarest) a tanácsadói munka értékesítésével és üzletfejlesztésével foglalkozik aktívan, a régió 16 országában.

A komoly tanácsadói háttérrel rendelkező szakember 5 éve erősíti a Mastercard budapesti csapatát, 2013 decemberétől öt ország, 2016 februárjától a teljes Közép-Kelet-Európai régió tevekénységéért felel. Korábban az A.T. Kearney tanácsadó cégnél szerzett szakmai tapasztalatot, ezt megelőzően a Budapest Banknál és a GE-nél töltött be menedzseri és elemzői pozíciókat az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Hollandiában és Magyarországon.

 

Kovács Szabolcs felel a régió hitelkártya és betéti kártya stratégiájának megvalósításáért

Kovács Szabolcs 2016 tavaszától felel a tizenhat országot átfogó közép- és kelet-európai régió hitelkártya és betéti kártya stratégiájának megvalósításáért.

A magyar szakember 2009 februárja óta dolgozik a Mastercard budapesti regionális irodájában, kinevezéséig ügyfélkapcsolati vezető pozíciót töltött be. 2015-ben több hónapot dolgozott a Mastercard johannesburgi irodájában, ahol segített megalkotni a dél-afrikai egyérintéses fizetés stratégiáját. A közgazdasági végzettségű szakember korábban az elsősorban holland működő tőkét allokáló, KKV tanácsadási és ingatlankezelési feladatok ellátására is szakosodott DBH Group ingatlan részlegét vezette, valamint két éven át volt a Regus Hungary ügyvezetője.

 

 

Címkék