Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Városnéző hajókirándulás beszállókártyák, friss CD-k, tálca HELL/XIXO, és G-Shock óra keresi gazdáját!

Városnéző hajókirándulás beszállókártyák, friss CD-k, tálca HELL/XIXO, és G-Shock óra keresi gazdáját!

Márciusban indult a Hajózni jó, a Sztráda Rádió és a Bevezetem közös nyereményjátéka, melynek során heti 1-1 páros hajójegy került a webrádoó, valamint a bevezetem hallgatói, olvasói, követői közül egy-egy szerencsés megfejtőhöz.


A nyereményjátékhoz igen hamar csatlakozott a G-Shock Hungary is, így - már hetek óta - egy arany színű karóra is keresi gazdáját.
A Magneoton Kiadónak köszönhetően az elmúlt hetekben megjelent CD-kkel is gazdagodott a nyeremények sora, majd a Hell Energy és a Xixo is "megtámogatta" az akciót néhány tálca energia- és üdítőitallal.
 

És, most jön a lényeg!
A nyereményjátékban való részvételhez csak annyit kell tenni, hogy a jatek@bevezetem.eu címre (Kérjük, az e-mail "tárgy mezőjébe" írják be, hogy "Hajózni jó nyereményjáték"! Kérjük továbbá, adják meg telefonszámukat is!) kell megírni az alábbi kérdésre a helyes megfejtést!


HÁNY ÁRBÓCA VAN A HAJÓZNI JÓ "FANNY" NEVŰ HAJÓJÁNAK?


A játék 2017. június 30-ikán 23 óra 59 percig tart!.


Július második felében közös hajózáson vehetnek részt azok a nyertesek, akik a "beszállókártyával gazdagodtak.
A CD lemezeket, a Hell és Xixo italokat, valamint a G-Shock karórát a hajókirándulás alatt fogjuk kisorsolni - így minden játékra nevező részt vesz majd az élő sorsoláson!


A közös hajókázásról - és a nyeremények sorsolásáról - a Sztráda Rádió élő műsorral jelentkezik majd.

 

A nyereményjátékban a Hajózni jó, a Sztráda Rádió és a Bevezetem munkatársai, valamint közvetlen hozzátartozóik nem vehetnek részt!
A nyerteseket e-mailben, illetve telefonon értesítjük!