Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Footgolfőrültek lettünk

Footgolfőrültek lettünk Footgolfőrültek lettünk Footgolfőrültek lettünk Footgolfőrültek lettünk
  • 2017. 06. 16.

Abban a szerencsés helyzetben lehetek, hogy az elmúlt évek során több alkalommal is belekóstolhattam a golfozásba.
A sikerélmény vegyes :-D, de egy-egy ilyen nap után rendszeresen azt gondoltam, jó lenne többször, gyakrabban is űzni a sportágat.
Mert a csend, a nyugalom, a jó levegő és az ütések előtti koncentráció igazán kimozdítja az embert a hétköznapokból, és ilyenkor, néhány  órára a problémákat is a golfpályán kívül hagyjuk.

Évekkel ezelőtt arra kaptam fel a fejem, hogy egyre több olyan információval találkozom, ami a footgolfról, a foci és a golf keresztezéséről szól.
Bevallom, nagyon sokszor érthetetlenül állok néhány, sportnak nevezett valami megjelenése, elterjedése előtt, azonban arra nagyon kíváncsi voltam, hogyan is működik a golfpályán a "futball".

Az egyből egyértelmű volt, hogy lábbal kell a focilabdát a lukba juttatni, azt viszont elképzelni sem tudtam elsőre, hogy mi lesz a megoldás a golflabda és a focilaszti méretkülönbsége okozta "problémának"...

Aztán láttam fotókat, videókat, olvastam beszámolókat és egyértelművé vált, hogy a pályaszakaszok azonosak a golféval, csak a végjáték, a cél tér el attól - ténylegesen is.

Többször gondoltam arra, hogy jó lenne kipróbálni magam "focistaként" a golfpályán.
Aztán, érkezett egy meghívó és e hét csütörtökén végre testközelből, élesben is megtapasztalhattam a footgolf lényegét, miután egy exkluzív sajtóeseményen a média munkatársaival (nem bloggerekkel!) mérhettük össze tudásunkat, szerencsénket Kisorosziban.

{gallery}

Szerintem a mellékelt képeken is látszik, hogy mindannyian footgolfőrültek lettünk...

További részletek a sportágról, hamarosan!