Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Akár 84 000 oldal is kinyomtatható kellékanyagok cseréje nélkül

Akár 84 000 oldal is kinyomtatható kellékanyagok cseréje nélkül Akár 84 000 oldal is kinyomtatható kellékanyagok cseréje nélkül
Szerkesztő

95 százalékkal kevesebb energiafelhasználást1 és 99 százalékkal kevesebb hulladéktermelést1 biztosít az Epson új nyomtatója

 

Az Epson új WorkForce Pro WF-C869RDTWF nyomtatójával a felhasználók akár 95 százalékkal több energiát1 takaríthatnak meg amellett, hogy a készülék 99 százalékkal kevesebb hulladékot termel1. Így csökkenthető az állásidő, miközben akár 84 000 oldal is kinyomtatható2 a kellékanyagok cseréje nélkül. Az időhiánnyal és a kellékanyagok kezelésével küzdő vállalkozások a „start-stop printing” rendszerrel akár 94 százalékkal1 csökkenthetik a beavatkozás miatti állásidőt az új WF-C869RDTWF modellel, hiszen az Epson nagy kapacitású RIPS (Replaceable Ink Pack System) technológiájának köszönhetően a tintát ritkán kell cserélni.

 

Az A3 méretű, színes, multifunkciós nyomtató (MFP) hozzájárul a vállalatok hatékonyságának növeléséhez. Az első oldal kinyomtatásának ideje rövid: a készülék akár háromszor gyorsabban képes nyomtatni, mint a konkurens termékek1, mivel nincs szükség felmelegedési időre. Az okostelefonokra emlékeztető, intuitív érintőképernyő és felhasználói felület miatt a kezelése már a kezdetektől fogva egyszerű.

Az új nyomtatót kifejezetten vállalatok számára tervezték, hiszen használatukkal csökkenthető az a távolság, amit a felhasználóknak az anyagok begyűjtéséhez meg kell tenniük.

 

 

Ennek a rendszernek kiemelkedő környezetvédelmi előnyei vannak, amelyek hozzásegítik a cégeket, hogy megfeleljenek a CSR-elvárásoknak. Ez a tintasugaras, nem hőtechnológiát alkalmazó multifunkciós nyomtató akár 95 százalékkal kevesebb energiát használ fel a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest1. Ezeket a megtakarításokat az Epson az üzleti felhasználók számára kifejlesztett PrecisionCore nyomtatófej technológiájának köszönhetően biztosítja. Ez a megoldás az energiamegtakarítás mellett a gyorsasága, megbízhatósága és eredményessége miatt in népszerű, hiszen olyan minőséget kínál, ami a vállalkozások számára elengedhetetlen. A készülék a hulladék mennyiségének 99 százalékos csökkentésével1, a kisebb szállítási és csomagolási ráfordításokkal a lézernyomtatókat és a fénymásolókat is maga mögé utasítja. A termék további előnye a sokféle papírra való nyomtatás lehetősége, hiszen a felhasználók akár újrahasznosított vagy fényes papírra, borítékra és címkére is nyomtathatnak.

 

A WF-C869RDTWF modellt kifejezetten az üzleti felhasználók számára tervezték, ezért olyan szoftvereket és eszközöket biztosít, amelyek kielégítik a különböző vállalati igényeket, legyen szó akár a szervezetek vezetőiről, adminisztrátorokról vagy az informatikai osztályról. Számos cég számára az adatvédelem egyre nagyobb probléma, amelyre az Email Print for Enterprise biztosít megoldást a többféle biztonságos nyomtatási opcióval. Az informatikai osztályoknak az Epson Device Admin, olyan lehetőséget nyújt, amellyel a készülékek alkalmassá válnak távoli konfigurálásra és távoli kezelésre, így a felhasználók sokkal hatékonyabban tudják beosztani az idejüket. A Document Capture Pro egy másik remek ingyenes szoftver, amely az ügyfeleknek többféle, hatékony szkennelési eszközt biztosít. Ezenkívül, az NFC és WiFi-DirectTM funkciók segítségével a felhasználók mobiltelefonról is rugalmasan és bárhonnan nyomtathatnak. Az Open Platform és az Epson további együttműködése a különböző szoftvergyártókkal olyan megoldásokat is kínál, mint például a PaperCut nyomtatáskezelő program.

 

Dobos Csaba, az Epson Magyarország üzleti termékekért felelős menedzsere elmondta: „Az Epsonnál figyelembe vesszük a vállalatok különböző céljait, legyen szó a produktivitás növeléséről, a környezeti erőfeszítésekről, vagy a vállalkozás hatékony működtetéséről. Úgy terveztük meg a WF-C869RDTWF nyomtatót, hogy segítsen a vállalkozásoknak megoldást találni ezekre a problémákra, ezért a készülék 99 százalékkal kevesebb hulladéktermelést és 95 százalékos energia megtakarítást, valamint minimális állásidőt kínál. Így a felhasználók akár 84 000 oldalt is nyomtathatnak2 a kellékanyagok cseréje nélkül.

Főbb jellemzők:

 • Ultra nagy tintakapacitás1; 86 000 fekete-fehér és 84 000 színes oldal nyomtatása

 • Nyomtatás akár 34 lap/perc sebességgel fekete-fehérben és színesben (24 lap/perc ISO)3

 • Automatikus kétoldalas nyomtatás

 • Maximális, 1831 lapos papírkapacitás (oldalak)

 • Az Epson Connect alkalmazása4 (mobilnyomtatási alkalmazások)

 • Gigabit Ethernet/Wi-Fi DirectTM /NFC

 • Szkennelés e-mailbe, FTP-re és hálózati mappába számítógép nélkül

 • PDL, beleértve a fejlett PCL 5 és 6 beállításokat (eltolás, üres oldal kihagyása, betűtípus) és PostScript 3

 • Webkonfiguráció

 • LDAP címjegyzék-támogatás

 • Közvetlen nyomtatás és szkennelés USB-ről

 • Fordított sorrendű nyomtatás készülékről – helyesen újrarendezi a régebbi készülékekről küldött nyomtatási feladatokat

 • PrecisionCore technológia

 • Kétoldalas automatikus dokumentumadagoló (ADF)

 • Kétoldalas szkennelés egy menetben, automata lapadagolóval

 • Egyszerűen használható színes érintőképernyő

 • ENERGY STAR-tanúsítvány

 

 

 

Címkék