Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Keszthelyi Rita és Nagy Viktor az ország közönségkedvenc vízilabda-játékosai

Keszthelyi Rita és Nagy Viktor az ország közönségkedvenc vízilabda-játékosai Keszthelyi Rita és Nagy Viktor az ország közönségkedvenc vízilabda-játékosai
  • 2017. 06. 30.

A Szerencsejáték Zrt. online közönségszavazás keretében választotta meg a magyar bajnoki szezon legjobb női és férfi vízilabda-játékosait. A díjakat a mai napon a Magyar Vízilabda Szövetséggel közös, sajtóbeszélgetéssel egybekötött díjátadón Dr. Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója adta át a két nyertesnek, Keszthelyi Rita Európa-bajnok és Nagy Viktor világbajnok vízilabda-játékosnak.

 

A közeledő vizes világbajnokság alkalmából a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Vízilabda Szövetség díjátadóval egybekötött sajtóbeszélgetést tartott, ahol a Szerencsejáték Zrt. online közönségszavazás díjátadója mellett a világbajnoksággal kapcsolatos célokról, várakozásokról és esélyekről beszélgetett Hesz Máté, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára Dr. Kemény Dénessel, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökével, valamint Märcz Tamás és Bíró Attila szövetségi kapitányokkal.

 

Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke a következőket fogalmazta meg a vizes világbajnokságról, mely rövidesen kezdetét veszi: 

„Elnökként ez már a harmadik világbajnokságom, sokkal kellemesebb így készülni, hiszen kisebb a feladatmennyiség, mint kapitányként volt. Két módon lehet jól szerepelni, az egyik az első meccsre való felkészülés, a másik pedig egy végcél kitűzése. Ez a négy közé jutás lehet, és utána a maradék két meccs minél jobb abszolválása.”

 

 

A Tippmix kupa online szavazás győztesei, azaz a közönség szerint Az év női vízilabdázója díját Keszthelyi Rita, Európa-bajnok magyar vízilabdázó kapta, míg Az év férfi vízilabdázója díját Nagy Viktor, világbajnok magyar vízilabdázó nyerte el.

 

 

„Szeretném megköszönni azoknak, akik egyáltalán nézték a női bajnokság mérkőzéseit és szavaztak, nagyon jó kezdeményezés volt az online voksolás. A 2014-es budapesti Európa-bajnokságról örök emlék az oroszok elleni mérkőzés, amikor szakadó esőben játszottunk, azt hittük, csak a család és a barátok lesznek kint, mégis több ezren voltak a meccsen.” - nyilatkozta Keszthelyi Rita a díj kapcsán.

 

 

Nagy Viktor a következőt mondta a díj átvételét követően: „Köszönöm a díjat, nagyon megtisztelő számomra. Ami a világbajnokságot illeti, mindig azt szoktam mondani, a négy közé jutás az első megálló, utána már csak két meccset kell nyerni.”

 

A Szerencsejáték Zrt. büszke a magyar vízilabdázók sikereire. Szurkoljunk együtt a magyar férfi és női válogatottakért a Budapesten megrendezésre kerülő vizes világbajnokságon!

 

 

A nemzeti lottótársaság sportfogadási termékeivel idén kettős jubileumot is ünnepel: a Totó a 70., a Tippmix pedig megszületésének 20. évfordulóját jegyzi.

 

Címkék