Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Közös hajóval küzdenek a 49. Kékszalag elhódításáért

Közös hajóval küzdenek a 49. Kékszalag elhódításáért
Szerkesztő

A Kulcs-Soft és Litkey Farkas idén közös hajóval szállnak versenybe a 49. Kékszalag elhódításáért!

A verseny napjára számos meglepetéssel készül a magyar dobozos ügyviteli szoftverfejlesztő vállalat

2017. július 6-án veszi kezdetét a 49. Kékszalag nagydíj a Balatonon, ami Magyarország egyik legrégebbi és legismertebb, valamint Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye egyben. A versenyen rajthoz áll a 12-szeres bajnok Litkey Farkas is, aki idén a Kulcs-Soft támogatásával próbálja megszerezni 13. győzelmét. Annak érdekében, hogy a nagydíj még többek számára legyen igazán izgalmas, a Kulcs-Soft számos meglepetést tartogat a verseny idejére.

Jövő hét csütörtökön rajtol el a vitorlássport egyik legismertebb európai és hazai versenye, a Kékszalag. A július 6-8. között, a Balatonon megrendezett nagydíjon közel 600 hajó vág neki, hogy elhódítsa a győztesnek járó kék szalagot. A szalag megszerzéséért Litkey Farkas, a Kékszalag legsikeresebb vitorlázója is versenybe száll, és idén a Kulcs-Soft támogatásával vág neki a 13. győzelmének elnyeréséért.

Szurkoljunk együtt!

Hogy ne csak azok számára legyen izgalmas a verseny, akik a helyszínen, a Balaton valamely partjáról követik végig a vitorlások csatáját, a Kulcs-Soft Facebook oldalán élőben, videós bejelentkezéssel közvetíti a rajt pillanatát, valamint Litkey célba érkezését, továbbá folyamatosan közvetít a verseny állásáról. A versenyig tartó időszakban pedig, hogy azok is megismerjék ezt a kiváló versenyt, akik eddig még kevesebbet hallottak róla, minden nap egy, a Kékszalaghoz vagy Litkeyhez kötődő posztban mutatja be a vitorlássport hazai történetét.

Nagyszabású akció

A verseny izgalma mellett a Kulcs-Soft egy további meglepetést is tartogat arra az időre, amíg Litkey hajója a vízen van. Abban, a várhatóan közel 10 órás időszakban, tisztelegve a legsikeresebb hazai bajnok eddig megszerzett 12 győzelme előtt, 12 kiemelt termékének az árát 1 forintra csökkenti, amit bárki megvásárolhat ezért a jelképes összegért. Annak érdekében, hogy az olyan érdeklődők se maradjanak le a kedvezményes időszakról, akik nem követik szorosan figyelemmel a Kékszalag versenyét, egy egyszerű értesítő oldalon bárki, ingyenesen feliratkozhat, majd az oldal e-mail-ben értesíti, hogy elrajtolt Litkey hajója.

Azonban nem Litkey Farkas az egyetlen, aki újabb történelmi mérföldkő előtt áll, a Kulcs-Soft is szintlépésre készül. Mire a Litkey hajó átszakítja a képzeletbeli célszalagot, a Kulcs-Soft ügyfeleinek száma is jó eséllyel átlépi a bűvös 50 ezres határt. A nem mindennapi alkalomra a Kulcs-Soft egy újabb, köszönetnyilvánítással is felérő meglepetéssel készül hűséges ügyfelei számára.

 

 

Címkék