Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A nevetés háza & Mariah Carey

A nevetés háza & Mariah Carey
  • 2017. 07. 06.

Jó esély van rá, hogy A szerencse háza (The House, hazai bemutató: augusztus 17.) a nyár legviccesebb filmje lesz: ezt már annyiból is megtippelhetnénk, hogy Will Ferrell és Amy Poehler a főszereplője, de még egyértelműbb a helyzet, ha hozzátesszük: a két komikus nagyágyú kertvárosi házaspárt alakít, akik nem tudják kifizetni a lányuk egyetemi tandíját, ezért illegális kaszinót nyitnak a pincéjükben. Azután egyre mélyebbre kerülnek a tiltott szerencsejátékosok alvilágába, és nagyon élvezik.

Will Ferrell arról híres, hogy nemcsak a filmjei őrült viccesek, hanem a forgatásai is őrültek és viccesek: a színész két felvétel között sem áll le a poénkodással. De a hírek szerint volt néhány nap munka közben, amikor megfagyott a levegő. Megérkezett ugyanis a sztár, aki vállalt egy jelenetet: Mariah Carey. A popdíva, aki valószínűleg kimarad a komédia végleges változatából Mert állítólag olyan elviselhetetlenül viselkedett, hogy végül el sem készült az a jelenet, amelyben szerepelt volna. Amikor Ferrelt kérdezték errről, ő tapintatosan csak ennyit mondott:

– Én csak annyit tapasztalatam, hogy a traileremben vártam, vártam és vártam a jelenetemre, azután úgy éjféltájt kopogtak, hogy hazamehetek: már biztos nem kerülök sorra – mesélte a színész. – Amikor Mariah megérkezett, kicsit belassultak a dolgok. A filmből talán ki is hagyják, de a dvd-re majd felteszük…

Más színészek már kevésbé voltak szűkszavúak. Szerintük Mariah Carey elviselhetetlen volt a díszletben, fura dolgokat kért (a minimum egy hatalmas szélgép volt, mert azt akarta, hogy a képen mindig lobogjon a haja, és mindenképpen szeretett volna valami wonder womenest csinálni…).

– Végigröhögtük a forgatást, furcsa, hogy ő meg ilyen boszorkány maradt…– tweetelte a film egyik színésze.

IC Press

Címkék