Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Fejlesztő és vidám adomány gyerekeknek

Fejlesztő és vidám adomány gyerekeknek Fejlesztő és vidám adomány gyerekeknek
B3V3Z3T3M

Interaktív könyvet kapott ajándékba 2500 gyermek az egyik üzletláncot üzemeltető (Alaszka) kft.-től Hajdú-Bihar megyében. A felajánlást a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete juttatta el általános iskolás gyermekekhez.

 

A legjobb ajándék a könyv, a kisiskolásoknak azonban nagyon fontos a játék, az aktivitás, a sikerélmény is. Mindezt összekapcsolja a Sport, nyár, Reál című interaktív könyv, amelyből – a hozzá tartozó matricák sokaságával együtt – 2510 darabot ajánlott fel Hajdú-Bihar megye hátrányos helyzetű családjaiban nevelkedő gyermekeinek az egyik üzletláncot üzemeltető kft. (Alaszka).

 

Meglepetés az évzárón

Tartalmas és szórakoztató kiadványt adhatott át a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete a gyermeknek megyénk 6 általános iskolájában. Az összes interaktív könyvet kiosztotta egyeztetve az iskolák vezetőségével.

 

A Sport, nyár, Reál-könyvvel többnyire az évzárón lepték meg a gyerekeket a vöröskeresztesek és a tanárok. Nagyon nagy örömöt váltottak ki az ajándékok mindenütt; Balmazújvároson a június 14-én a Református Általános Iskolában, Hajdúnánáson június 17-én a Bocskai István Általános Iskola Magyar úti tagintézményében, Komádi Barsi Dénesről elnevezett iskolájában június 21-én, másnap Debrecenben, a Vörösmarty Általános Iskola és AMI-ban, a hajdúböszörményi Baltazár Dezső Református Általános Iskolában a hó 25. napján, majd a 27-en Püspökladányban a Kövy Sándor nevét viselő iskolában.

 

 

 

 

Címkék