Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Limitált szériás Selection modellek pörgetik tovább a Toyotát

Limitált szériás Selection modellek pörgetik tovább a Toyotát
  • 2017. 07. 12.

 

A hazánkban az első félévben környezetbarát hibrid modelljei révén elképesztő, a piaci bővülés üteménél négyszer gyorsabb, 57,1%-os növekedést produkáló Toyota nem ül a babérjain: a modelljei legendás megbízhatóságáról és alacsony üzemben tartási költségeiről ismert japán gyártó három legnépszerűbb személyautója, a Yaris, az Auris és a RAV4 esetén egyedi, limitált szériás, Selection elnevezésű modellváltozatot mutat be, amivel alaposan felkavarhatja az állóvizet a hazai piacon.

A környezetbarát hibrid modelljei sikerének köszönhetően Magyarországon is hónapról hónapra értékesítési rekordokat döntögető, világelső Toyota első féléves növekedéséhez hasonlót a hazai piac TOP20 szereplője közül egyetlen márka sem tud felmutatni. A világ vezető prémium hibrid márkájaként ismert Lexus-t is jegyző japán gyártó azonban továbbra sem lassít: három legnépszerűbb személyautója, a szegmensének értékesítéseit 22,7%-os szegmensrészesedéssel magasan vezető Yaris, a testvérmodelljével, a Corollával közösen szegmensében dobogós Auris, és a szintén kimagasló, 22,6%-os részesedéssel szegmenselső RAV4 modellekhez bemutatott, Selection elnevezésű limitált széria trendi, személyre szabható, prémium kivitelű modelljei további új vásárlókat szólíthatnak meg a márka számára.

Az autójukra az önkifejezés egyik eszközeként tekintő vásárlókat megszólító egyszerre izgalmas és elegáns Selection kínálat révén az ügyfelek egyéniségükhöz, életstílusokhoz szabva egészen egyedivé tehetik autójukat.

A Yaris Selection esetén négyféle (gyöngyfehér, platinum bronz, vízkék és burgundi vörös) az Auris Selection esetében háromféle (gyöngyfehér, burgundi vörös és gránitszürke) míg a RAV4 Selectionnél kétféle (ezüst és smaragd) egyedi külső fényezés közül választhat az ügyfél.

A Yarisnál ehhez hátsó légterelő, fekete tető és külső tükörburkolatok, sötétített hátsó üvegezés, a karosszéria színére fényezett, méhsejt mintás hűtőrács, zongoralakk fényezésű küszöbelemek és 16 collos csiszolt hatású könnyűfém keréktárcsák és merész, egyedi utastér megoldások tartoznak. A műszerfal dekorációs elemei, az ajtóburkolatok – és persze a külső fényezés színét idéző üléskárpitok – stílusos egységet alkotnak. A Yaris Selection Vízkék változat esetén például a puha és kifinomult, kimagasló minőségű fekete üléskárpitot szürke oldalpárnázás és kék varrás díszíti. Ugyanezeket a kék öltéseket láthatjuk a kormánykerék, a sebességváltó gomb és kézifékkar perforált bőrborításán is, sőt a kék szín a műszerfalon és az ajtók betétein is látványosan megjelenik (hasonlóan kerül végig vitelre külső szín tematikája az utastérben a többi fényezés esetén is).

Az Auris esetében a stílusos külső elemek, például a hátsó légterelővel és cápauszony antennával kiegészített tető, a külső tükörburkolatok, a hűtőmaszk, a küszöbelemek, illetve a Touring Sports változat tetősínjei szintén fekete fényezést kaptak, amihez 17 collos könnyűfém tárcsák társulnak. Az utastérben szintén végigvonul a tematika a szürke kárpitozású, fekete Alcantara betétekkel ellátott kényelmes sportülésen, valamint a kormánykerekén és a váltókaron található bőrborításon.

A RAV4 Selection szintén az igazi egyéniségek autója, akik szeretik spontán >>>

Címkék