Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A természetes elegancia

A természetes elegancia
  • 2017. 07. 13.

Pontos, környezetbarát, természetes fa karórák az Ecoránál

 

     Napjainkban a pontosság mellett, az előkelőség, esztétika és trend dominál a karórák között, ezáltal öltöztetni is képes az embert, márpedig az ízlésesség magában hordozza az öntudatosság és elegancia védjegyét. Mára azonban ezen jelzők mellé az ergonómia is becsatlakozott a körbe, ugyanis a fából készült karórák új értéket képviselnek az időmutatás területén.

Bútorkészítésből visszamaradt hulladékfa ezeknek az óráknak az alapanyaga, és kézi faragással vagy esztergálva kapják meg végleges formájukat. Az újrahasznosítás mellett kidolgozottságukban és naturális jellegükben érik el a természetes hatást keltő külcsínt, s mindettől válnak egyedivé és hívogatóvá.

     Jobban Gábor januárban indította el az Ecora webshopját ( https://ecora.hu/ ), mely egyedülálló lehetőséggel állt elő, kedvezve a vevőközönségnek. Széles választékot vonultat fel az oldal, több mint 15 féle kvarcóra közül lehet választani, különféle színben, vegyesen, női-férfi, de főképpen unisex karórákból álló kollekcióból. Az órákat keletről: Kínából, Malajziából és Thai-földről importálják be, minősítésében középkategóriás termékekről beszélünk, megbízható működéssel. Általában 23 cm-es kerületű csuklópánttal érkeznek a termékek, de a rendeléssel egyidejűleg a méretigényünket is célszerű meghatározni, így a vállalkozás a kívánt csuklóméretre igazítja óránkat. Az alapkoncepció szerint a fa pántot pillangócsattal látják el, de bőrből, illetve műbőrből is kérhetjük a pántot, ízlésnek megfelelően, igaz ez befolyásolja az óra árát.

 

Alapvetően ezek a termékek 30-40 ezer forintért vásárolhatók meg a különböző fa karóra boltokban, webáruházakban, ellenben az Ecora fele ennyiért kínálja egyazon minőségű, ugyanolyan óráit. Hogy miért? „Célunk, hogy a kínálat megfizethető legyen, így lehetőleg kitűnünk a konkurenciából. A „valamit valamiért” elv alapján, hogy ezt megtehessük, a szállítási idő hosszabb lett a megszokottól.” – válaszolta Gábor, kifejtve a vállalkozás értékesítői filozófiáját. Valóban, a szállítási idő 3-4 hét, ami nem kevés, de ha figyelembe vesszük az az óraárakat, már nem is tűnik olyan végtelennek ez az idő. A vállalkozás ezt a várakozási időt tovább kompenzálva elengedte a szállítási költséget is, házhozszállításkor az órákat pedig díszdobozban, 1 éves jótállással veheti kézbe a kedves vevő.

 

     Az Ecora további kedvezményeket is kínál: a weboldalon elérhető kérdőívet kitöltve, e-mail cím megadásával 10% jön le a termék árából, valamit szintén 10% két óra vásárlása esetén.

Azt is megtudhatjuk, hogy melyik termék áll a legjobban nekünk, úgymond melyik óra választana minket. A weblapon egyébiránt véleményeket olvashatunk az órákról, a felmerülő kérdésekre a lap alján feltüntetett gyakori kérdések alatt kaphatunk választ, de az oldal bármely más felmerülő kérdés esetében is készségesen áll rendelkezésre.