Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Csak a Vidi...

Csak a Vidi...

A Videoton 1-1-es döntetlent játszott az észt Nömme Kaljuval a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulójának visszavágóján csütörtökön. A székesfehérváriak 4-1-es összesítéssel jutottak tovább.

    Egyetlen állva maradt magyar csapatként a Videoton az EL-selejtező 3. fordulójában a Girondins Bordeaux-val csap össze. Az első meccset Franciaországban rendezik jövő csütörtökön.


    Európa Liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó: Videoton FC-Nömme Kalju FC (észt) 1-1 (1-0)
    Felcsút, 2612 néző, v.: Zebec (horvát)
    gólszerző: Lazovic (37.), illetve Dmitrijev (50., 11-esből)
    sárga lap: Vinícius (22.), Fejes (42.), Maric (79.), illetve Sidorenkov (13.), Uggé (25.), Dmitrijev (63.)    
    Videoton:   Kovácsik - Szolnoki, Juhász R., Vinícius (Fejes 24.), Stopira (Szabó B. 61.) - Nego, Varga J., Hadzic, Suljic - Lazovics (Géresi 58.), Maric
    Kalju:   Londak (Teles 46.) - Mööl, Tjapkin, Uggé, Sidorenkov - Subbotin, Alidor, Dmitrijev, Valikaev, Kirss (Carlos Santos 68.) - Liliu (Neemelo 75.)
    
    Az első negyedóra kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon egy-egy nagy helyzettel. A folytatásban rákapcsolt a Videoton, és néhány gólszerzési lehetőséget követően Lazovic találatával megszerezte a vezetést.


    Fordulást követően büntetőből egyenlített a Kalju. A hazai gárda innentől kezdve nem igazán erőltette a támadásokat, az észtek pedig nem tudtak komoly helyzeteket kialakítani a fehérvári kapu előtt. 

Címkék