Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ezen sírni fog a nevetéstől

Ezen sírni fog a nevetéstől
  • 2017. 07. 28.

Az FIA Rally Világbajnokságba 17 év után idén visszatérő, rendkívüli motorsport hagyományokkal rendelkező Toyota ezen a hétvégén a gyártó rally csapatának otthonában, Finnországban, a Finn Rallyn méreti meg magát. Ennek alkalmából a csapat úgy döntött, olyan vicces videókkal mutatkozik be a szélesebb közönségnek, amilyeneket talán még senki nem látott a Rally Világbajnokság 44 éves történetében. Figyelem, a videók akkor is nagyot ütnek, ha valakinek fogalma sincs a rally világáról!

A rallyt a hozzáértők az embert és gépet egyaránt leginkább próbára tevő, legkeményebb autósportnak tartják, nem véletlenül. Ki mondta ugyanakkor, hogy a kemény fiúk nem mókázhatnak néha?

A legtöbb motorsporthoz hasonlóan a rivaldafény nagy része a rallyban is a pilótákat, esetleg navigátoraikat éri. Talán éppen ezért döntött úgy a Toyota, hogy az autógyártó rally csapata számára otthoni pályának számító Finn Rally előtt kicsit bepillantást enged a kulisszák mögé, és hihetetlenül vicces videók segítségével bemutatja azokat a csapattagokat, akik a háttérben dolgoznak az idei nagy visszatérő japán gyártó sikerein.

A négy kisfilmet elnézve az embernek az az érzése támad, mintha legalábbis Guy Ritchie rendezte volna őket ’A Ravasz az Agy a két füstölgő puskacső, vagy épp a Blöff forgatásának szünetében, egy azonban mindenképp kiderül belőlük, az angolokhoz hasonlóan a finnektől sem áll távol az abszurd humor.

Képgaléria és Videók >>>

Címkék