Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Napjaink legszexibb csávói pózolnak Charli XCX klipjében

Napjaink legszexibb csávói pózolnak Charli XCX klipjében

 

A brit dalospacsirta legújabb dalában a fiúkat dicsőíti. A ’Boys’-hoz egy felejthetetlen videó készült, amelyben a zeneipar legszexibb pasijai pózolnak a kamera előtt. Félre a billentyűzetet, induljon a moziélmény!

Charli XCX új számából kiderül, hogy mi áll pontosan a lányok ‘nem érek rá’, ‘sajnos közbejött valami’ és ‘egy barátnőm szakított és vele kell lennem’ last minute program-lemondásai mögött: a pasik. A ‘Boys’ címre hallgató dalt Charli Jerker Hanssonnal (Zara Larsson producere) és Cass Lowe-val (aki a Snakeships és a Rudimental dalaiban működik közre rendszeresen) együtt készítette, a frappáns kis szám az énekesnő jövőre várható következő lemezének második megjelenése az ’After The Afterparty’ után.

A fülbemászó dalhoz egy szemet gyönyörködtető videó is készült az énekesnő rendezésében, amely átfordítja a berögzült nemi sztereotípiákat és a férfiakat tárgyiasítja a nők helyett – mindezt a zeneipar legszexibb pasijainak a közreműködésével. A klipben Joe Jonas, Diplo, Charlie Puth, Stormzy, will.i.am, Vance Joy, Wiz Khalifa, G-Eazy, Ty Dolla Sign és sok más ismerős arc és felsőtest feltűnik, ezzel a nyár egyik legemlékezetesebb élményét nyújtja – egyben újabb indokot arra, hogy miért ne induljunk el egy közepesnek ígérkező buliba..   

 

A frappáns klip mellé az énekesnő csapata csábító Tinder profilfotókat is készített a kisfilmben szereplő srácoknak. Jobbra vagy balra húznátok őket?

Nagy felbontású ’Tinder’ képekért katt ide: http://bit.ly/2vLXK4y

A ’ Boys’ már elérhető a digitális szolgáltatóknál is, az alábbi linken:https://Magneoton.lnk.to/CharliXCXBoys

Hazai forgalmazó: Magneoton / Warner Music

Címkék