Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

QNAP hivatalosan is bejelentette a Browser Station-t

QNAP hivatalosan is bejelentette a Browser Station-t
  • 2017. 08. 01.

QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette a Browser Station-t egy olyan alkalmazás, amely segítséget nyújt a felhasználóknak a földrajzi korlátozások és az összetett VPN-beállítások elkerülésében, amikor távolról szeretnének hozzáférni az adatokhoz, melyek ugyanazon a hálózaton vannak, mint a QNAP NAS. A béta verzió megjelenése óta számos felhasználói visszajelzést érkezett és a hivatalos verzió sok újdonságot tartalmaz, hogy a felhasználói felület még jobb legyen, így kényelmes és biztonságos böngészést kínál a védett adatokhoz való hozzáféréshez.

 

“Nagyra értékeljük a felhasználók által nyújtott értékes visszajelzéseket, amelyek segítettek javítani a felhasználói igényeknek megfelelő szolgáltatásokat,” nyilatkozta Christine Wang, a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: “Ugyancsak sok pozitív választ kaptunk olyan emberektől, akik gyakran utaznak és nagyszerű hallani, hogy a Browser Station segít kényelmesen internetezni és hozzáférni a távoli adatokhoz.”

A Browser Station-ben a hasznos weblap-hivatkozások az újonnan megnyitott böngészőkben egy kattintással érhetők el. A Browser Station HTTP vagy SSL kapcsolattal működik. A VPN-védelemmel ellátott titkosított hozzáférés támogatása mellett a Browser Station megkerülheti az IP-blokkolást, hogy a felhasználók távolról hozzáférhessenek a védett adatokhoz, például a cég privát szervereihez.

 

A Browser Station további hasznos jellemzői: a felhasználók megadhatják a NAS megosztott mappáit a fájlok letöltéséhez (beleértve az e-mail mellékleteket és a webhelyekről származó adatokat); a böngészők jelenlegi állapota megmarad, beleértve a nyitott lapokat, a könyvjelzőket, a böngészési előzményeket stb.

 

Elérhetőség

A Browser Station elérhető a QTS App Center-ben.

 

 

Rendszerkövetelmény:

1. QNAP NAS minimum 4GB RAM-mal és QTS 4.2.2 (vagy újabb) rendszerrel.

2. Container Station v1.7.2224 (vagy újabb) telepítve kell, hogy legyen, valamint a Browser Station-t engedélyezni kell benne.

3. Támogatott QNAP NAS modellek: TS-x53U, TS-x53A, TS-x53, TS-x53B, TS-453Bmini, TVS-x63+, TVS-x63, TS-x63U, TS-x70, TS-x69, TVS-x70, TVS-x71, TVS-x73, TS/SS-x79, TS/TVS-x80, TVS-x82, TVS-x82T, TVS-x82ST, TES-x85U, TDS-16489U

 

További érdekességeket tudhat meg Facebook oldalunkon is: facebook.com/QNAPHungary

Instagram oldalunkon használati tippeket is találhat: www.instagram.com/qnaphungary

 

 

A QNAP System, Inc.-ről

A márka szellemiségének értelmében (QNAP - Quality Network Appliance Provider – Minőségi Hálózati Eszközszolgáltató), a QNAP Systems Inc. célja, hogy olyan élvonalbeli hálózati adattárolót (NAS) és videótárolót (NVR) alkosson, mely funkciókban gazdag, egyszerűen használható, robosztus, de mégis nagy adattárolási kapacitású, valamint abszolút megbízható eszköz. A QNAP egyesítette a technológiát és a dizájnt a minőség érdekében, ami egyértelműen javítja az üzleti hatékonyságot a fájlmegosztás, a virtualizált applikációk, az adatmenedzsment és a videó-megfigyelés területén is, akárcsak az otthoni felhasználók igényeinek megfelelő multimédiás szórakoztatóközpont élményét. Központja Tajpejben található. A QNAP az egész világon elérhetővé teszi megoldásait az innováció és szenvedély jegyében.


 


 

Címkék