Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Helly Hansen Heritage kollekció 140 év innovációját és dizájnját testesíti meg

A Helly Hansen Heritage kollekció 140 év innovációját és dizájnját testesíti meg
  • 2017. 08. 04.

Helly Juell Hansen 1877-ben kezdett innovatív, vízálló öltözetet gyártani norvég halász társai számára. Most, 2017-ben a nevével védjegyzett márka a 140. évfordulóját ünnepli annak, hogy a hét tengert átszelő és a legmagasabb hegycsúcsokat meghódító outdoor szakembereknek, atlétáknak és lelkes amatőröknek biztosít exkluzív ruházatot és kiegészítőket. Az ebből az alkalomból születő limitált Heritage kollekció ezért a márka olyan legjelentősebb fejlesztéseit  ötvözi, mint a Helox+, a Helly Tech®, a Propile® vagy a Lifa®.

 

„Az outdoor szakemberek 1877 óta választják és bíznak a Helly Hansen márkában, amely a kezdetektől innovációkkal segíti, elkápráztatja és lelkesíti a síelőket, vitorlázókat, hegymászókat és városlakókat világszerte” – mondta Tor Jenssen, a márka Urban kategóriájának igazgatója. „A Heritage kollekcióval az elmúlt évek ikonikus darabjai előtt tisztelgünk, amelyek  klasszikus stílusukkal és színeikkel a 90-es évek retro trendjeit tükrözik."

 

Ikonikus Helly Hansen technológiák:

  • Helox+: A Helly Hansen esőkabátok anyaga Helox+ technológiával készül, amely a korabeli lenolajjal bevont szövetek modern megfelelője – az első rugalmas vízálló szövet, amely egyben a Helly Hansen vállalat kezdetét is jelentette.
  • Propile Fleece: A Helly Hansen a 60-as években mutatta be a Propile Fleece technológiát, amely az első olyan szintetikus polárszövet, amely pillesúlyú, gyorsan száradó, mégis kivételes lélegző- és szigetelőképességgel rendelkezik. Ez az ikonikus darab eredeti fazonban és sötétkék színben tér vissza az új kollekcióban.
  • Lifa®: A Helly Hansen az 1970-es években bemutatott fejlesztésével, a Lifa®-val tovább feszegette a technikai ruházat határait. A Lifa® aláöltözők ugyanis a lehető legmelegebb, legkényelmesebb és leggyorsabban száradó Polipropilénből készülnek, amely fejlesztésnek köszönhetően talán a világ leghatékonyabb és legikonikusabb aláöltözőivé váltak.
  • Helly Tech®: A Heritage kollekcióban található Helly Tech® Sailing Jacket az első vízálló és lélegző anyagból készült kabát mai megfelelője. Az eredetileg a 80-as évek elején bemutatott kabát célja, hogy az intenzív mozgást végző vitorlázók és sportolók számára még a legaktívabb mozgás közben is védelmet nyújtson.

 

A Helly Hansen Heritage kollekció darabjai exkluzívan a www.hellyhansen.com oldalon, illetve a kijelölt márkaüzletekben lesznek kaphatóak 2017 szeptemberétől.

 

A Helly Hansen Heritage kollekció legfőbb darabjairól részletesen (képgalériával)  >>>

 

Címkék