Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

IT

Az Acer két új projektort mutatott be

Az Acer két új projektort mutatott be
  • 2017. 08. 31.

VL7860 otthonra, P8800 nagyobb helyszínekre

 

Az Acer ma két új projektorról rántotta le a leplet: bemutatkozott az Acer VL7860, otthoni mozizáshoz fejlesztve, azoknak, akik a legjobbat keresik a piacon, valamint az Acer P8800, amely ideális azoknak, akik csúcsminőségű képmegjelenítést szeretnének – nagyobb helyszíneken, vagy tágasabb helyiségekben.

“Ultramagas minőség-élményt kínálunk, mozi minőségű képi- és hangi megjelenítéssel, otthoni és professzionális felhasználóknak” – fogalmazott Victor Chien, az Acer digitalis kijelző üzletágának elnöke, majd így folytatta: “Az Acer VL7860 és a P8800 válasz felhasználóink mindenkori igényeire. Legyen szó akár egy konferenciáról, vagy egy barátokkal közösen megnézendő filmről: a filozófia ugyanaz - kifogástalan kép és hangminőség a kulcs.”

 

Acer VL7860

Filmfanatikusok igazán élvezni fogják, ahogyan a moziélmény beköszön otthonukba a hihetetlen éles képet adó, 120 col képátlón vetítő 4K UHD felbontást produkáló kijelzéssel. Mindez az XPR technológiának köszönhető, akár 3000 ANSI-val, 1 500 000:1 dinamikus fekete kontrasztaránnyal, kristálytiszta megjelenítéssel.

A projektor széles színspektrumot ölel fel, pontosan úgy, mint ahogyan a moziban is megszokhattuk – magas színhűséggel, tág sRGB színsztenderddel. A VL7860 garantálja a színkonzisztenciát, és a tökéletes színreprodukciót. A projektor élethűen, elmosódásmentesen adja vissza a gyors mozgást megjelenítő snittek minőségét, ehhez nagyban hozzájárul az AcuMotion képkocka interpolációs rendszer is, amely kikalkulálja automatikusan a köztes frame-eket, és kiegészíti a hiányos réseket. Ezáltal garantált a sima, zökkenőmentes képi megjelenítést.

A HDR kompatibilis projektor gyönyörűen reprodukálja a képfolyamot, és nagyszerű dinamikatartományt biztosít. Magas felbontással, a sötétebb tartományok, szegmensek kiemelésével, rejtett árnyékok megjelenítésével. Mindemellett két darab 5W teljesítményű beépített hangszóró is található – a VL7860 ideális tehát a házimozizás szerelmeseinek.

Jelenleg a VL7860 a világ legkisebb 4K UHD lézerprojektora. A beépített izzó élettartama akár 30 ezer óra is lehet. A VL7860 kimondottan rugalmas, ugyanis 1.6x zoommal lett felszerelve, mely révén a felhasználók különböző vetítési távolságokból használhatják az eszközt.

 

Acer P8800

Az Acer P8800 projektor szintén TI XPR technológiával lett felszerelve, több, mint 8.3 millió képpont megjelenítéssel. Ez négyszer akkora, mint egy hagyományos FHD kijelző esetében. Kombinálva mindezt a 4K UHD élességtartományával, illetve az akár 5000 lumenes értékkel hihetetlenül éles, kristálytiszta képet kapunk napfényben is. Mindehhez 1 200 000:1 kontrasztarány is társul, éles, jól elkülönülő fekete tartománnyal, élénk fehérskálával.

A projektor egyszerűen kezelhető, LAN központú, multiuser irányíthatósággal. Az eszköz 1.96x motoros zoomot is tartalmaz.

 

 

Címkék