Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Vénusz Immuno termékcsalád

Vénusz Immuno termékcsalád
  • 2017. 10. 09.

D-vitaminnal az immunrendszerünk normál működéséért

 

A Vénusz bemutatja D-vitaminnal dúsított Immuno termékcsaládjának tagjait, a Vénusz Immuno étolajat és a Vénusz Immuno kenőmargarint. Mindkét termékben megtalálható a D-vitamin, amely – elegendő mennyiségben fogyasztva – hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin ezen kívül segíti a kalcium és foszfor megfelelő felszívódását, így szerepet játszik az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásában, illetve a sejtosztódásban is.

A Vénusz Immuno étolaj egy adagjával (10 g) fedezi a felnőttek számára ajánlott napi D-vitamin mennyiség 15%-át. Sütéshez, főzéshez kiváló, de házi majonéz és pác alapjaként is remek választás.

A Vénusz Immuno kenőmargarin egy adagja (10 g) fedezi a felnőttek számára ajánlott napi D-vitamin mennyiség 50%-át, illetve az A-vitamin-szükséglet 10%-át, amely utóbbi hozzájárul a sejtnövekedéshez. Tökéletes kiegészítője lehet a reggeli szendvicsnek vagy egy finom pástétom alapjának. Laktózmentes, így tej- és tejcukorérzékenyek is bátran fogyaszthatják.

Az Immuno termékcsaládot fogyasszuk az egészséges, aktív életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!    

Címkék