Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Csúcsminőségű kijelzővédelem az új iPhone modellekre

Csúcsminőségű kijelzővédelem az új iPhone modellekre
  • 2017. 11. 06.

InvisibleShield® Glass+

A világ vezető kijelzővédelme  a legújabb iPhone modellekre is megérkezett

Az iPhone 8, iPhone 8 Plus és az iPhone X megjelenésével párhuzamosan az InvisibleShield is bemutatta az új Apple készülékekre szánt kijelzővédőit. A Glass+ rendkívüli szilárdságát egy szabadalmaztatott gyártástechnológia biztosítja, amellyel molekuláris szinten egyenlíti ki az anyagszerkezet tökéletlenségeit.

A világ elsőszámú kijelzővédő márkája[1] bemutatta az InvisibleShield Glass+ iPhone 8iPhone 8 Plus, és iPhone X modellekre gyártott kijelzővédőit. A katonai felhasználásra minősített, ultrakemény, prémium kategóriás InvisibleShield® Glass+ termékek egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően a jelenleg legjobb edzettüveg kijelzővédők a piacon.

A Glass+ rendkívüli szilárdságát egy olyan szabadalmaztatott felületkezelési eljárás biztosítja, amely az üvegszegélyek mentén található mikrorepedések feltöltésével, molekuláris szinten egyenlíti ki az anyag tökéletlenségeit. Az eljárás a hagyományos mésznátron-üvegből készült kijelzővédőknél háromszor[2],  és a kijelzővédő fóliák gyártásához jellemzően használt alumínium-szilikát üvegnél pedig kétszer szilárdabb védelmet biztosít. Az eljárással készült magas képtisztaságú, karc-, és szennyeződésálló InvisibleShield® Glass+ modellek egyedülálló védelmet kínálnak az okostelefonok kijelzőit érő repedések és zúzódások ellen.


"Az InvisibleShield® lehetővé kívánja tenni, hogy mobileszközeink segítségével minél több élményt oszthassunk meg barátainkkal. A Glass + használatával többé nem kell félnünk a kijelzőt érő sérülésektől, így még többet hozhatunk ki készülékeinkből és önmagunkból” - mondta Charlie Quong, a ZAGG termékfejlesztésének alelnöke.

Az InvisibleShield termékekhez az iparágban egyedüliként korlátozott élettartam garancia jár. A garancia értelmében, amennyiben a termék elhasználódik, vagy megsérül, a gyártó új termékre cseréli. További információért látogasson el a ZAGG.com weboldalra. A InvisibleShield Glass + megvásárolható a ZAGG.com-on. 


***

[1] Az InvisibleShield az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott, ipari szabvánnyá vált kijelzővédője. A márka több mint 120 millió darab terméket értékesített világszerte. 
[2] Forrás: Emtek Lab Testing, September 2016

 


Az InvisibleShield-ről Az InvisibleShield az elsőszámú kijelzővédő márka, szabvánnyá vált termékeiből több mint 120 millió darabot értékesített világszerte. Katonai felhasználásra minősített, ultrakemény, prémium kategóriás termékei védelmet kínálnak a kijelzőket érő karcolások, repedések és zúzódások ellen. Az InvisibleShield közvetlenül az Egyesült Államokban, Írországban és Kínában van jelen. További információért látogasson el a www.ZAGG.com weboldalra, vagy kövesse újdonságainkat a Facebook,TwitterInstagram profilján.
 
A ZAGG-ről A ZAGG vezető világvállalat a mobil életstílust támogató okostelefonkiegészítők és  technológiák területén. A vállalat a ZAGG®, mophie®, InvisibleShield®, és IFROGZ® márkanevek alatt értékesíti termékeit. Díjnyertes termékportfóliója könnyen felhelyezhető kijelzővédők, mobil billentyűzetek, hordozható töltők és audio eszközök széles választékát tartalmazza. A ZAGG közvetlenül az Egyesül Államokban, Írországban és Kínában van jelen. További információért látogasson el a www.ZAGG.com és a www.mophie.com weboldalakra vagy kövesse a vállalattal kapcsolatos újdonságokat a Facebook,TwitterInstagram profilján.

 

Címkék