Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

INFINITI QX50

INFINITI QX50
  • 2017. 11. 24.

INFINITI QX50 - A Prémium SUV, mely világ-első technológiával és egy teljesen új platformra érkezik.

  • VC-Turbo: A világ első Változó-kompressziós turbómotorja

  • Teljesen új platform mely megnöveli a belső teret

Az új QX50 az eddigi legimpozánsabb INFINITI. A prémium közepes méretű SUV világelső technológiákkal, kiemelkedő formatervezéssel és páratlan belső térrel rendelkezik egy teljesen új platformon.

"A QX50 a legfontosabb jármű, amelyet valaha is bemutattunk és tökéletesen képviseli márkánkat: gyönyörű formatervezés, fejlett technológia és elképesztő teljesítmény. Prémium, közepes méretű SUV-ként ez a megfelelő jármű a megfelelő időben a világ egyik leggyorsabban növekvő szegmensében. "

Christian Meunier, az INFINITI Global Division alelnöke

VC-Turbo - a világ első, változó kompressziós turbómotorja
"A változó kompressziós arány technológiája áttörést jelent az erőátviteli fejlesztésekben. A VC-Turbo által működtetett QX50 az első olyan gyártásikész jármű és közútön megjelenő modell, amely valaha olyan motort biztosít a vezetőknek, amely a keresletet átalakítják, és új iránymutatást adnak az erőátviteli képességek és a finomítás szempontjából. "


Christian Meunier, az INFINITI Global Division alelnöke

A VC-Turbo motor a világ első változó kompressziós motorja amely gyártásba kerül. A 2.0 literes VC-Turbo motorban az áttörés az égési motorok tervezésénél, a kompressziós arány optimalizálja a teljesítményt és a hatékonyságot. Egyesít egy 2,0 literes turbófeltöltős benzinmotor teljesítményét egy négyhengeres dízelmotor nyomatékával és hatékonyságával.

A motor 268 lóerő (200 kW) és 280 lb ft (380 Nm), a legjobb négyhengeres erő és nyomaték kombinációját kínálja. Az első kerék meghajtású modellek az üzemanyag-hatékonyság 35% -os javulását eredményezik az előző V6-os benzines QX50-hez képest; az összkerékhajtású modellek 30% -os javulást eredményeznek.

A motor fokozatmentes sebességváltóval (CVT) párosul, a zökkenőmentes energiaellátás érdekében. Végtelen számú fogaskereke tökéletesen illeszkedik a motor átalakulásához.
 

Technikai paraméterek >>>

 

 

 

Címkék