Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Photo Tagger iOS

Photo Tagger iOS
  • 2017. 11. 28.

QNAP bejelentette a Photo Tagger iOS applikációt, amivel címkéket adhatunk hozzá kényelmesen fotóinkhoz és személyre szabottan csoportosíthatjuk azokat

A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette a Photo Tagger iOS® applikációt, amivel a felhasználók közvetlenül címkézhetik és osztályozhatják fotóikat a mobiltelefonon a kényelmesebb és gyorsabb kereshetőség érdekében.

 

„A digitális korszakunkban az emlékeinket okostelefonjaink őrzik. A Photo Tagger segítségével a felhasználók kényelmesen és könnyedén kezelhetik a fotók címkéit.” - mondta Sherry Liao a QNAP termékmenedzsere.

 

A Photo Tagger egy iOS® applikáció, amely kifejezetten ahhoz készült, hogy fotóinkhoz címkéket adhassunk hozzá, ezzel kiküszöbölve a szokásos fotó applikációk problémáját. A felhasználók saját tageket is használhatnak, akár a fénykép elkészítése előtt vagy után, így logikusabban és gyorsabban menedzselhetik képeiket. Amikor elmentjük a fotókat a NAS-ra, a tagek a fényképek metaadataiban tárolódnak el, így ott is gyorsan és hatékonyan kereshetünk azokra. A legtöbbet megtekintett vagy leglátogatottabb fotókhoz is hozzárendelhetünk parancsikonokat, ha a kapcsolódó címkéket a kedvencekhez adjuk. QNAP NAS nem szükséges a Photo Tagger használatához.

 

Elérhetőség

A Photo Tagger mostantól elérhető az App Store-ban az iOS eszközökre. A Photo Tagger Android verziója jelenleg fejlesztés alatt áll és egy későbbi időpontban jelenik meg.

 

Rendszerkövetelmények
A Photo Tagger támogatja az iOS 8.0-at (vagy újabb). Ahhoz, hogy a Photo Tagger funkcióit teljes mértékben élvezhesd, ajánlott QNAP NAS-t QTS 4.3-mal (vagy újabb verzióval) használni.

 

További érdekességeket tudhat meg Facebook oldalunkon is: facebook.com/QNAPHungary

Instagram oldalunkon használati tippeket is találhat: www.instagram.com/qnaphungary

 

Címkék