Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Karácsonyi ízcsodák növényekből - új helyszínen

Karácsonyi ízcsodák növényekből - új helyszínen

December harmadik hétvégéjének vasárnapján 17-én egy igazán különleges karácsonyi vásár várja az érdeklődőket a belvárosi Anker’t klubban: a növényi alapanyagokra specializálódott Vegan Wonderland első alkalommal hoz új színfoltot az adventi programok kavalkádjába.

A tisztán növényi alapú ételek és kézműves termékek sokaságát felvonultató rendezvény különlegessége, hogy a kitelepülő éttermek olyan karácsonyi fogásokkal és desszertekkel, valamint a vásárosok olyan kézműves ajándékokkal és karácsonyi csomagokkal várják a nagyérdeműt, amelyeket csak a vásár idején lehet kipróbálni, megvásárolni.

A Vegan Wonderland-en nem csak kóstolni érdemes majd, hiszen  a  házilag készített szappanok és ékszerek közt pazar karácsonyi ajándékok is beszerezhetők majd - természetesen „erőszakmentesen”-, azaz tisztán növényi alapanyagokból, hogy az állatoknak is valóban boldog legyen a karácsony.

További információk a rendezvényről, illetve a kiállítókról a facebook eseményre kattintva megtekinthetők: https://www.facebook.com/events/1945875502401398/ 
 

Helyszín:1061. Budapest, Paulay Ede utca 33. (Anker’t) 
Dátum:
 2017.12.17. 
Nyitvatartás: 10:00 - 20:00 
A rendezvény ingyenes! 

Térkép: 
https://goo.gl/maps/jxH7RKbUDfC2 

 

Kapcsolattartó, további információ

Címkék