Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az InvisibleShield bemutatja a Glass Curve Elite termékét a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekhez

Az InvisibleShield bemutatja a Glass Curve Elite termékét a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekhez Az InvisibleShield bemutatja a Glass Curve Elite termékét a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekhez
Radomszki Viktor

Innovatív, a teljes kijelzőt lefedi, emellett még jobb érintési érzékenységet kínál, elnyeli a rázkódásokat és véd a külső behatásoktól

Az InvisibleShield®, a ZAGG Inc (NASDAQ:ZAGG) márkája, és piacvezető a kijelzővédők gyártásában, a mai napon bejelentette a Glass Curve Elite termékét a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekhez. Az újonnan kifejlesztett, szabadalmazott ütésálló rétegével a Glass Curve Elite az InvisibleShield valaha gyártott legerősebb ívelt kijelzővédője, amely minden ívre ütés- és karcolásvédelmet nyújt.

 

 

A Glass Curve Elite speciálisan az ívelt kijelzők finom részeit hivatott megvédeni a teljes kijelzőt fedő rétegével, nagy pontosságú érintési érzékenységgel, mely minden tapintásra és húzásra képes reagálni. A tapadóréteg széltől-szélig védelmet nyújt, miközben nem engedi, hogy levegő jusson a kijelző és a kijelzővédő közé, mely ezzel még jobb tapintási élményt biztosít. Az aprólékos pontossággal ívelt szélek precíz illeszkedést biztosítanak a tokba, a rázkódást elnyelő réteg pedig kiemelkedő védelmet nyújt az erősebb behatások ellen is.

A Glass Curve Elite új szintre emeli az ívelt kijelzős készülékek védelmét. A teljes képernyőre tapadó Glass Curve Elite biztonságos telefonvédelmet kínál a vásárlóknak anélkül, hogy ez a képernyő érintési érzékenységének rovására menne” - mondta Kevin Fay, a Zagg nemzetközi termékmenedzsere.

Az InvisibleShield Glass Curve Elite felülete ellenáll a szennyeződéseknek, nem tudnak rajta összegyűlni az ujjlenyomatok, a kijelző mindig olyan tiszta marad, mint újkorában. A prémium edzettüveg-összetétel 100 százalékos képélességet biztosít, így a használat során észre sem vehető a kijelzővédő jelenléte. A szabadalmazott EZ Apply® fülek lehetővé teszik, hogy a felhelyezés könnyed és légbuborékoktól mentes legyen.

A szabványos kijelzővédők ágazatában az InvisibleShield márka élvezi a legnagyobb bizalmat, világszerte 165 millió eladott kijelzővédővel világelső az értékesítésben.