Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A LEGO CSOPORT ISMÉT A MÁSODIK A LEGJOBB MEGÍTÉLÉSŰ VÁLLALATOK GLOBÁLIS LISTÁJÁN

A LEGO CSOPORT ISMÉT A MÁSODIK A LEGJOBB MEGÍTÉLÉSŰ VÁLLALATOK GLOBÁLIS LISTÁJÁN

A LEGO CSOPORT ISMÉT A MÁSODIK A LEGJOBB MEGÍTÉLÉSŰ VÁLLALATOK GLOBÁLIS LISTÁJÁN
 

A LEGO Csoport nyolcadik éve folyamatosan jelen van a Reputation Institute éves RepTrak®100 listájának Top 10 helyezettje között, idén megtartva a tavalyi 2. helyezését.

Budapest, 2018. március 19. – A múlt héten tette közzé a Reputation Institute az éves RepTrak®100 kutatásuk eredményeit. A LEGO Csoport stabilan tartja a tavaly megszerzett második helyét a világ legmegbecsültebb vállalatainak listáján.


A LEGO Csoport vezérigazgatója, Niels B. Christiansen így kommentálta az eredményt: „Boldogan fogadtuk a hírt, hogy a nyilvánosság továbbra is ilyen jó véleménnyel van rólunk. Ez visszatükrözi az egyedülálló LEGO® ötleteket és az általunk képviselt értékeket, valamint elkötelezett dolgozóink mindennapi munkáját, amit annak érdekében végeznek, hogy eljuttassák a LEGO játékélményt a világ minden táján élő gyermekeknek. Megtisztelő számunkra az a szoros kapcsolódás, amit a legkülönbözőbb korosztályokhoz tartozó LEGO rajongókkal összeköt bennünket.”

„Mióta 60 évvel ezelőtt szabadalmaztattuk a klasszikus LEGO kockát, elköteleztük magunkat a jövő építőinek inspirálása és fejlesztése mellett. A törekvésünk, hogy több gyerekhez juttassuk el a LEGO játékélményt, fontosabb, mint valaha. Ez az a cél, ami motivál és előrevisz minket. Ami igazán fontos ebben a rangsorban, az valójában mögötte rejlik: gyermekek és szülők a világ minden táján egyaránt megértik és elismerik azon célunkat, hogy pozitív hatással legyünk a világra, valamint a jövő nemzedékeire, és olyan játékélményeket biztosítsunk, amelyek segítenek a gyermekeknek olyan alapvető készségek kifejlesztésében, amelyekre a jövőben szükségük lesz.’’

A Reputation Institute által kidolgozott és végzett RepTrak®100 tanulmány 100 vállalat hírnevét méri, 15 országban kérdezik meg a nyilvánosságot az egyes vállalatok iránti benyomásaikról. A tanulmány hét dimenzió szerint értékeli a vállalatokat: Termékek és szolgáltatások, Innováció, Munkahely, Szerepvállalás, Vállalati polgárság, Vezetés és Teljesítmény.

Stephen Hahn-Griffiths, a Reputation Institute kutatásvezetője így kommentálta a helyezést:

„Olyan globális vállalatként, amely minden szinten nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra, a LEGO Csoport 77.9 ponttal második helyen végzett a RT100 Reputation Institute kutatásában – egyetlen globális vállalatként ért el ilyen magas pontszámot a felmérés Vállalati polgárság és Szerepvállalás dimenzióiban.”

Top 10 vállalat 2018-ban:

 

1.     Rolex

2.     LEGO Csoport

3.     Google

4.     Canon

5.     The Walt Disney Company

6.     Sony

7.     Adidas

8.     Robert Bosch             

9.     BMW Group

10.   Microsoft