Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az új Sony BRAVIA OLED TV fényei világítják be Új-Zélandot

Az új Sony BRAVIA OLED TV fényei világítják be Új-Zélandot Az új Sony BRAVIA OLED TV fényei világítják be Új-Zélandot Az új Sony BRAVIA OLED TV fényei világítják be Új-Zélandot

A Sony egy sugárzó színekben gazdag reklámkampánnyal ünnepli a legújabb BRAVIA OLED AF8 sorozat megjelenését

 

  • Tekintse meg, hogyan nyit “ablakot a fény felé” a Sony BRAVIA OLED televízió, amely sugárzó fényeivel varázsol életet a sötétbe burkolózó tájra

  • A Sony BRAVIA OLED AF8 sorozat mesés kontraszttal és kivételes színhűséggel mutatja be, hogyan világítják be a napsugarak a hideg, éjszakai égboltot

  • A fényjáték alatt a tehetséges Sony Music zenész, Tom Walker „Leave a Light On” című dala szólal meg

  • A Sony legújabb BRAVIA OLED AF8 televíziói a reklámkampány elindulásával egyidőben, április végétől lesznek elérhetők a boltokban, amelyekre már megindultak az előrendelések

 

Az új BRAVIA AF8 televízió megjelenésének alkalmából a Sony május 7-én elindítja új nemzetközi reklámkampányát, amely bemutatja, hogyan képes élettel teli fényekkel és színekkel megtölteni a legsötétebb tájakat is.

 

A reklámot 4K felbontású, HDR képes kamerákkal, köztük egy Sony F55 CineAlta-val forgatta a Bend Tricklebank és a DDB Berlin csapata, akik egy sötét új-zélandi erdőt változtattak fényekkel teli, káprázatos tájjá.

 

A helikopteres légifelvételek mellet számos egyéb forgatási technikát is alkalmaztak, így lehetőségük volt bemutatni az új-zélandi éjszakai égbolt természetes szépségét, míg kézi kamerákkal a vadvilági életet örökítették meg.

 

„A Sony-nak mindig is szerves részét képezték azok a reklámok, amelyek a vásárlók érzelmeire hatnak. A legutóbbi munkánk is tovább építi ezt az örökséget; ezúttal a Sony BRAVIA OLED AF8 televíziók varázslatos képi világát hívtuk segítségül, hogy bemutassuk a természet érintetlen gyönyörűségét” - mondta Alessanda D’Avino, Sony európai részlegének kreatív stratégiai vezetője.

 

A lélegzetelállító képsorok alatt a Sony Music feltörekvő zeneszerzőjének, Tom Walkernek a ’Leave a Light On’ című száma szól, amelynek hangzásvilága tökéletesen illeszkedik a reklám hangulatához, a rejtélyes nyitánytól egészen az erdő kiteljesedéséig. A dal Tom májusban megjelenő albumán lesz hallható.

 

A Sony tíz héten át tartó kampányának részét képezik televíziós spotok, VOD-ok, bannerek, YouTube és Facebook kampányok, valamint eladáshelyi reklámok. A print hirdetések mellett a videóból egy 60 másodperces, egy 30 másodperces és egy 20 másodperces verzió is készült.

 

A Google, Android TV és egyéb márkajelzések és logok Google LLC védjegyei.

Az Amazon, Amazon Prime Video és minden egyéb márkajelzés az Amazon.com, Inc. vagy partnervállalatainak a védjegyei.

 

Címkék