Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Friss színekkel és kompakt kivitellel érkeznek a Sony h.ear sorozat új tagjai

Friss színekkel és kompakt kivitellel érkeznek a Sony h.ear sorozat új tagjai Friss színekkel és kompakt kivitellel érkeznek a Sony h.ear sorozat új tagjai
  • A 2017-es sorozat három új tagja a kompakt, fülre illeszkedő, fül körüli és nyak mögé helyezhető fejhallgató

  • Mindhárom modell ötféle trendi árnyalatban elérhető

  • Kiváló minőségű, vezeték nélküli hang

  • Az összeillő színvariációk miatt menő párost alkotnak az új Walkman®-nel

 

A Sony – a zenerajongó és trendkövető Y generáció igényeihez igazított – három új vezeték nélküli h.ear fejhallgató és hozzájuk illő Walkman® forgalomba hozatalát jelentette be. Míg az egyszerű, de lenyűgöző külső változatlan maradt, a megújult színválasztékot nagy gonddal és a legfrissebb divattrendek figyelembevételével alakították ki. Az öt új árnyalat elnevezése: horizont zöld, alkonyat piros, szürkés fekete, halvány arany és holdfény kék. A színátmenetek miatt ezek az eszközök tökéletesen illenek az életmódodhoz, és segítenek megmutatni egyéni ízlésedet.

 

Az NW-A40 sorozatba tartozó új Walkman lejátszók azonos színekben kaphatók, így a nagy felbontású hang stílusos párosításban élvezhető.

 

A h.ear sorozat kényelemben és stílusban egyaránt kiemelkedő vezeték nélküli BLUETOOTH® fejhallgatói kiváló hangminőségükkel tökéletes zenei élményt nyújtanak.

 

A h.ear fejhallgatók támogatják az új Sony | Headphones Connect alkalmazást, így még nagyobb mértékben szabályozhatod, hogy mit és hogyan hallgatsz, a hangszínszabályzó pedig az általad kiválasztott stílusban játssza le a zenét. Olyan beépített hangeffektek közül választhatsz, mint az Aréna, a Klub, a Koncertterem és a Szabadtéri színpad, ezáltal úgy érezheted, mintha élőben hallanád a zenét.

 

Minimális méret, maximális minőség

A dizájnos és kényelmes h.ear on 2 Mini Wireless (WH-H800) fülre helyezhető, vezeték nélküli fejhallgató kompakt kivitelének köszönhetően induláskor egyszerűen feltehető, majd érkezéskor könnyedén a táskába helyezhető.

 

Az LDAC™ vagy DSEE HX technológia segítségével kiváló minőségű vezeték nélküli hangot, illetve vezetékkel Hi-Res Audio nagy felbontású hangot biztosító h.ear on 2 Mini Wireless fejhallgató kis mérete és könnyű súlya ellenére igazi nagyágyúnak számít. Ezt bizonyítja az akkumulátor üzemideje is, hiszen a fejhallgató egyetlen feltöltéssel akár 24 órán át képes működni. Ha pedig kevés az időd, 10 percnyi gyorstöltéssel 90 percig hallgathatod kedvenc zenéidet.

 

Zajszűrés és stílusos megjelenés

A h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) fül körül viselt kivitelben kínál vezeték nélküli zajszűrési technológiát és érintéses vezérlést. Amikor úton vagyunk, három üzemmód közül választhatunk, Teljes környezeti zajszűrés, Környezeti hangok és a gyors figyelem mód, amelyek segítségével mindig a helyzetnek megfelelően tudjuk a fejhallgatót szabályozni.

 

Az akkumulátor üzemideje ennél a modellnél is fontos tényező, hiszen a h.ear on 2 Wireless NC egyetlen feltöltéssel akár 28 órán át képes működni, illetve 10 percnyi gyorstöltéssel 65 percre elég energiát nyersz, hogy ezzel a Hi-Res-kompatibilis fejhallgatóval akár egész nap a legjobb minőségű audioélményben lehessen részed.

 

Teljes kényelem telefonáláskor is

A zenehallgatáshoz, telefonhívások fogadásához és még sok minden máshoz tökéletes h.ear in 2 Wireless (WI-H700) a sorozat vezeték nélküli, nyak mögött viselhető fejhallgatója. A végeknél mágneskapocs biztosítja a rögzítést, vezetékekkel nem kell bajlódni, és a bejövő telefonhívásokat rezgéssel jelzi a készülék. A 8 órányi működést biztosító akkumulátorával a kompakt h.ear in 2 Wireless tökéletesen illeszkedik a mindennapi élet tevékenységeihez.

 

A tökéletes zenelejátszó az új fejhallgatódhoz

Az NW-A40 sorozatú Walkman stílusos és kompakt lejátszó, amely a h.ear sorozat második generációjának színválasztékával teljesen azonos színekben kapható.

 

A Hi-Res Audio technológiával kompatibilis készülék S-Master HX™ digitális erősítőt tartalmaz, és a DSEE HX™ technológiának köszönhetően a meglévő zenefájlok felbontását is megnövelni, miközben a DSD-fájlokat is lejátssza, illetve a személyi számítógépen lévő zenefájlok esetében USB DAC szerepét tölti be. Ez a digitális zenelejátszó az MQA™ fájlformátummal is kompatibilis.

 

Az NW-A45HN-ben található Környezeti hangok és Teljes zajszűrés mód segít abban, a Walkman®-t a fejhallgatóval együtt használva mindig a legjobb hangzásban és zenei élményben legyen részed az adott környezethez igazodva.

 

A BLUETOOTH® technológiával elérhető vezeték nélküli csatlakoztathatóság további lehetőségeket kínál a készülék különféle helyzetekben való használatára. Ezen kívül az LDAC™ és a Qualcomm® aptX™ HD audio kompatibilitás a felhasználás módja terén biztosít többféle lehetőséget.

 

A praktikus tervezésű A40 sorozat kisméretű, 3,1 colos érintőképernyőjének felhasználóbarát grafikus- és átlátható kezelőfelülete egyszerű navigálást tesz lehetővé. Az akkumulátor lenyűgözően hosszú, 45 órányi üzemidejének köszönhetően ezt a Walkmant egész nap és egész éjjel használhatod, és közben a töltés miatt nem kell aggódnod.

 

A WH-H900N 2017 szeptemberétől elérhető.

A WH-H800 2017 szeptemberétől elérhető.

A WI-H700 2017 szeptemberétől elérhető.

Az NW-A45HN 2018 elején, 16 GB-os változatban, szürkés fekete, alkonyat piros és holdfény kék színekben kerül forgalomba.

Az NW-A45 2018 elején, 16 GB-os változatban, horizont zöld, alkonyat piros, szürkés fekete, halvány arany és holdfény kék színekben kerül forgalomba.

 

Címkék