Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bogdán Ádám új szerepben tűnt fel az első Pepsi Crazy Football meccsen

Bogdán Ádám új szerepben tűnt fel az első Pepsi Crazy Football meccsen Bogdán Ádám új szerepben tűnt fel az első Pepsi Crazy Football meccsen

Bogdán Ádám új szerepben tűnt fel a Pepsi legújabb kampányában, mely részeként hazai influencerek segítségével újraértelmezték a focit. Mi történt a Crazy Football forgatásán? Őrület volt és senki sem maradt szárazon!

 

A Pepsi a futball elhivatott támogatójaként az idei évben nemcsak a focirajongókat szeretné megszólítani. Ezért a focit ezúttal nem a sport, sokkal inkább a játék és közösségi oldaláról közelíti meg: a foci egy olyan játék, ami összehozza a társaságot egy jó szórakozásra. Nem számít, hogy ki mennyi idős, hogy ismered-e a sport szabályait, csak az a fontos, hogy érezd jól magad, keretek és kötöttségek nélkül. Ebben a szellemben született meg a Crazy Football ötlete, melyben nemcsak, hogy szabályok, de még igazi kapu sincs! Viszont vannak ismert közösségi média véleményvezérek, youtuberek és egy világhírű kapus – Bogdán Ádám – aki a házigazda szerepét töltötte be.

 

“Tudjátok, hogy mennyire imádok focizni, ez az életem. Labdarúgóként, amit a legjobban szeretek a fociban, az maga a játék! Sokszor van, hogy összejövünk a srácokkal és lemegyünk a pályára rúgni egy párat, mindenféle szabály és kötöttség nélkül, csak azért, hogy együtt legyünk és jól érezzük magunkat.” - mondta Bogdán Ádám.

 

A házigazdától eltérően, a hazai netes közösség ismert influencerei mit sem sejtve érkeztek meg a forgatás helyszínéül szolgáló ipari területre. Az első csapatot Dazis, Szalay Richárd és Zozokempf alkotta, míg a másodikat Gery, Klaudia és B. Nagy Réka. Előzetesen annyi információt kaptak a forgatás címe mellett, hogy egy focis kihívásban lesz részük, amiben a labda mellett szerepe lesz a festékeknek és lufiknak is, így olyan ruhát hozzanak magukkal, amit nem sajnálnak. A csapattagok bevállalósak voltak, hiszen szinte semmit sem tudtak a várható feladatokról, néhányukat pedig nem feltétlen erről az oldalukról ismerik a követőik. De hamar kiderült, hogy nem csak bevállalósak, még labdaérzékük is van.

 

Miután felálltak a csapatok, Bogdán Ádám ismertette a feladatokat és a játékszabályt és mutatott néhány trükköt is. A játékosok első teendője az volt, hogy lufikat kék festékkel töltsenek meg, majd ezeket erősítsék fel egy óriási táblára. Ekkor már sejtették, hogy a későbbiekben nem mindennapi kihívással kell szembenézniük.

Ádámtól hamarosan megtudták azt is, hogy labdarúgásokkal kell kidurrantaniuk a táblakapura szerelt lufikat úgy, hogy a kapuban álló ellenfél játékosa minél festékesebb legyen. A lányok és fiúk más-más taktikát folytattak az előkészítés során. A lányok utólag bevallották, hogy nem bíztak saját góllövő képességükben, ezért arra játszottak, hogy minél több festékes lufi legyen a táblán, hogy biztosan eltalálják valamelyiket. A fiús csapat viszont magabiztosabb volt: kevesebb lufit tettek a táblára, de gondoskodtak róla, hogy azokba a lehető legtöbb festék kerüljön.

 

Ezután minden csapatnak 3*15 perc állt a rendelkezésére, hogy festékkel borítsa be a másikat. A kapuban álló játékosoknak pedig el kellett kapni a feléjük rúgott labdát, akár egy igazi kapusnak. Mondanunk sem kell, elkezdett izzani a levegő, amint Bogdán Ádám a meccs kezdetét jelezte!

 

Az óvatos kezdés után a játékosok rákaptak a játék ízére. A kivédett próbálkozások után egyre több labda „betalált”, aminek köszönhetően a játékosok egyre csak kékültek. Egyszer csak az egyik játékos kiszúrt néhány tartalék festékes lufit, így a meccs új irányt vett, és ádáz luficsatába csapott át. A „meccsen” Ádám töltötte be a bíró szerepét, aki a résztvevők ruháján lévő festéknyomok alapján döntetlennek nyilvánította a küzdelmet, amit egy közös koccintással ünnepeltek meg a játékosok.

Az első Pepsi Crazy Football sikeresen zárult, a játékosok nagyon jól érezték magukat, és könnyen lehet, hogy folytatása is lesz az eseményeknek! https://www.youtube.com/watch?v=22TW_YHa6T8

 

Címkék