Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

10 éves a György Ádám Kastélyakadémia

10 éves a György Ádám Kastélyakadémia 10 éves a György Ádám Kastélyakadémia

2018. július 1-11., Pomáz, Teleki-Wattay kastély

 

György Ádám zongoraestje – 2018. július 2. (hétfő), 19.00

Zárókoncert – 2018. július 11. (szerda), 19.00


 

György Ádám zongoraművész 2018-ban immáron tizedik alkalommal rendezi meg zongoraakadémiáját Pomázon, amelyre a világ minden tájáról (Kínából, Indonéziából, Szingapúrból, Franciaországból, Angliából, Svájcból és az USA-ból) érkeznek tehetséges zongorista növendékek. Az akadémia György Ádám szóló zongoraestjével veszi kezdetét 2018. július 2-án, majd július 11-én a növendékek és a művész közös koncertje várja a nyáresti kikapcsolódásra vágyó zenekedvelőket.

 

A fiatal tehetségek a világ vezető egyetemeiről érkeznek az immáron hagyományosan megrendezésre kerülő György Ádám Kastélyakadémiára - idén összesen húszan, köztük három magyar növendékkel -, hogy a magyar művésztől és a budapesti zeneakadémia professzoraitól tanuljanak. A zongoraakadémia rangját jelzi, hogy a New York-i Juilliard School of Music, a Cleveland Institute of Music, a szingapúri Nemzeti Egyetem, és a Nanyang Academy of Fine Arts, a londoni Royal School of Music, valamint a Bécsi Zeneakadémia is küld növendékeket a mesterkurzusra.

 

2012 óta magyar résztvevői is vannak a Kastélyakadémiának, részvételüket az R&R Software Zrt. és a budapesti CODE Showroom támogatja.

 

2017 októberében György Ádám ismét teltház előtt játszott a New York-i Carnegie Hallban. 2016. március 15-én átvehette az Áder János Köztársasági Elnök által adományozott Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést, a magyar komolyzenei élet figyelemreméltó tehetségeként elért nemzetközi és hazai sikerei, valamint zenei örökségünk népszerűsítését szolgáló művészete elismeréseként.


 

Jegyek: www.broadway.hu, vagy korlátozott számban a helyszínen is kapható.

Előrendelhető: anna@adamgyorgy.com, +36 30/625-94-00

Jegyár: 3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft

 

További információk György Ádámról: www.adamgyorgy.com, Youtube, Facebook