Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Hyundai két díjat is nyert az Auto Express magazin 2018-as Új Autó díjkiosztóján az öko-autó kategóriában

A Hyundai két díjat is nyert az Auto Express magazin 2018-as Új Autó díjkiosztóján az öko-autó kategóriában
  • Az Auto Express magazin 2018-as Új Autó díjkiosztóján a Hyundai Kona Electric nyerte az év megfizethető elektromos autója díjat, míg az IONIQ Plug-in változtata lett az év megfizethető hibrid autója.

  • A Hyundai első nagy-teljesítményű modellje - az i30 N – is nagy elismerést szerzett a hot-hatch kategóriában

  • A Hyundai modelljei hat kategóriában jutottak a 2018-as díjkiosztó döntőjébe - Kona Electric, IONIQ Plug-In, Kona, i10, IONIQ Hibrid és i30 N

  • A Hyundai az egyetlen olyan gyártó, amely vásárlói számára az öko-autó technológiák és hajtásláncok teljes termékskáláját kínálja a hibrid modellektől a plug-in hibrideken át a teljesen elektromos és hidrogén-üzemanyagcellás modellekig.

 

2018. július 4 - A Hyundai kettős győzelmet ért el az Auto Express magazin 2018-as Új autó díjkiosztóján, amelyen a Kona Electric elnyerte az év megfizethető elektromos autója díját, az IONIQ Plug-in változata pedig az év megfizethető hibrid autója díjat kapta.

A vadonatúj Hyundai Kona Electric olyan versenytársakat győzött le, mint a Nissan Leaf és a Volkswagen e-Golf és a modellt a bírák az egyetlen feltöltéssel elérhető, 480 kilométeres hatótávolságáért és megfizethető áráért díjazták.

Steve Fowler az Auto Express főszerkesztője a következőket nyilatkozta: „A teljesen elektromos SUV bevezetésével a Hyundai a piac két leggyorsabban növekvő szegmensébe lépett be egyszerre. A Kona Electric 480 kilométeres hatótávolsággal rendelkezik, így egyetlen töltéssel tovább képes eljutni, mint legközelebbi versenytársai. Az, hogy ehhez egy megfizethető árcédulát társítottak, mutatja, hogy a valóban hétköznapi használatra alkalmas elektromos autók már életképesek. A Kona Electric egy kiemelkedő csomag, ezért is kapta meg az év megfizethető elektromos autója díjat.”

Az IONIQ Plug-In változata egyéb modellek mellett a Toyota Priust is túlszárnyalta az év megfizethető hibrid autója kategóriában, lenyűgöző hatékonyságának, kényelmének és technológiájának köszönhetően.

„A Hyundai IONIQ PHEV-vel végzett valós tesztek során az autó nagyon hatékonynak bizonyult, a több mint 6.400 kilométeres próbaút során a 2,94 l/100 km-es fogyasztást könnyedén igazolta. A 26g/km-es CO2 kibocsátása tovább erősíti az IONIQ PHEV környezetbarát bizonyítványát. És mindezek mellett egy tágas, kényelmes és jól felszerelt hatchback, amely megérdemelten nyerte el a 2018-as év megfizethető hibrid autója díjunkat.

Az elnyert díjak mellett, a Hyundai modelljei az új autók hat kategóriájában jutottak döntőbe és a sokat dicsért i30 N magasra értékelt lett a Hot Hatch kategóriában.

Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke a következőket nyilatkozta: „A vadonatúj Kona Electric-nek és az IONIQ Plug-In változatának odaítélt két tekintélyes Auto Express díj is azt bizonyítja, hogy az elektromos autózás elterjesztésére irányuló stratégiánk kifizetődött. A Hyundai az alternatív hajtású autók széles választékát hozta el az utakra, így a vásárlók szabadon választhatják ki az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást. És még többre számíthatunk, terveink szerint 2025-re világszerte 18 elektromos típussal kívánunk jelen lenni. Míg más gyártók csupán elektromos koncepcióautókat készítenek, addig a Hyundai díjakat nyer valódi sorozatgyártású modelljeivel!”

Az új autókért járó díjakkal a legjobb új autókat díjazzák, amelyeket az Auto Express szakértői ítélnek oda.


 

Hyundai Motor Europe
A 2016. évben a Hyundai Motor 505 396 gépjárművet regisztráltatott Európában – ez 7,5%-al több, mint 2015-ben – és modellpalettájának 90%-át lecserélte, hogy létrehozza Európa legfiatalabb autó kínálatát. A Hyundai által a régióban értékesített modellek 90%-át Európában tervezték, építették, próbálták ki és gyártották le, hogy az európai vásárlók minden igényét kielégítsék és kiszolgálják a cég kiterjedt európai infrastruktúrájának a segítségével. Ezek közé többek között két gyár is tartozik Cseh Köztársaságban és Törökországban, amelyek együttesen évente 600 000 autó előállítására képesek. A Hyundai Motor 2 500 szalonjában Európa 31 országában értékesíti a modelljeit.
A Hyundai Motor a régióban értékesített összes új gépkocsihoz kínálja egyedülálló ötéves, korlátlan futásteljesítményű garanciális csomagját, amelynek révén a vásárlók a futott kilométerektől függetlenül öt évig tartó garanciát kapnak, öt éven át országúti segítségnyújtást igényelhetnek és öt évig ingyenesen ellenőrzik autóik műszaki állapotát.

Bővebb tájékoztatást is kaphat a Hyundai Motor Europe vállalatról és annak termékeiről a következő címen: www.hyundai.news.

Kövesse a Hyundai Motor Europe céget a Twitteren @HyundaiEurope és az Instagramon @hyundainews

A Hyundai Motor Company

Az 1967-ben alapított Hyundai Motor Company eltökélt szándéka, hogy életre szóló partneri kapcsolatokat alakítson ki a gépkocsi tulajdonosokkal. A cég az olvasztott acéltól a kész gépjárművekig terjedő ipari kompetenciával rendelkező, innovatív üzleti csoportosulásként működő Hyundai Motor Group első számú vállalata. A Hyundai Motor világszerte nyolc gyártó bázissal, hét tervező és műszaki központtal rendelkezik és a 2016-os év során összesen 4,86 millió gépkocsit értékesített. Az összesen több mint 110 000 alkalmazott segítségével a Hyundai Motor a helyi viszonyokhoz alkalmazott modellek révén továbbra is folyamatosan fejleszti termék kínálatát és igyekszik megerősíteni vezető pozícióját a tiszta technológia területén. Ennek úttörője a világ legelső, tömeggyártásban is megjelenő hidrogén meghajtású gépjárműje, az ix35 Fuel Cell valamint az IONIQ, a világon az első olyan autó típus, amely egyetlen karosszériában egyesít három különféle hajtásmódot.

Címkék