Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Újabb modellel bővül a lista: a Ford Fiesta is négyévszakos Vredestein abroncsokat kap

Újabb modellel bővül a lista: a Ford Fiesta is négyévszakos Vredestein abroncsokat kap Újabb modellel bővül a lista: a Ford Fiesta is négyévszakos Vredestein abroncsokat kap Újabb modellel bővül a lista: a Ford Fiesta is négyévszakos Vredestein abroncsokat kap

Egymás után jelentik be azokat a modelleket, amelyekre alapfelszereltségként Vredestein abroncsok kerülnek. A Ford az EcoSport modell esetében egyszer már a Vredestein mellett döntött, most pedig a legújabb Fiesta modellhez választották a Vredestein Quatrac 5 abroncsot alapfelszereltségként.  

A Ford Fiesta modellt Európában a Quatrac 5 abroncs 17 hüvelykes verziójával (205/45R17 88V XL) fogják felszerelni. Ez a 2014 óta gyártott abroncstípus, ami több teszten is bizonyított, kiválóságát az Apollo Vredestein négy évszakos szegmensben meglévő több évtizedes tapasztalatának köszönheti. A Vredestein Quatrac 5 abroncs remek tapadást biztosít a kanyarokban, valamint nedves útfelületen is kiváló gyorsulást tesz lehetővé. Az abroncs emellett kiérdemelte a hármas hegycsúcsot és hópelyhet formázó szimbólumot, amivel megfelel azon országok előírásainak, ahol a téli abroncsok használata kötelező.


 

Címkék