Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Diótörő életre kel az InterContinental Budapest Corso éttermében

A Diótörő életre kel az InterContinental Budapest Corso éttermében A Diótörő életre kel az InterContinental Budapest Corso éttermében

Idén advent idején járjuk be friss szemmel az ünnepi hangulatba öltözött, kivilágított belvárost! Az egyik meghitt helyszín a Corso téli terasz lehet: a főváros világörökségi részén, Budapest legszebb panorámáját csodálva különleges téli italokat és menüt kóstolhatunk. Advent vasárnapjain pedig a Corso Étterem pezsgős brunch-alkalmain elevenedik meg a Diótörő meséje balett-táncosokkal, gyerekeknek szóló programmal és tematikus dekorációval.

Ha szeretnénk kiszakadni az ünnepi forgatagból, és minőségi belvárosi helyszíneket fedeznénk fel, a fűtött Corso terasz és a beltéri Corso Lounge a teljes adventi időszakban klasszikus ünnepi hangulatot öltve fogadja a vendégeket. Az ikonikus InterContinental szállodához tartozó helyszínen kivilágított bukszusok, illatos fenyők veszik körbe a melegített, panorámás teraszt, ahol finom fogások és puha téli kiegészítők társaságában töltődhetnek a vendégek.  

Decembertől vasárnaponként különleges adventi brunchokkal készülnek a szervezők. A programra érkező vendégek a szálloda lobbyjában megcsodálhatják a különleges karácsonyi dekorációt, a Diótörő meséjéből „életre keltett” figurákat, majd táncművészek egy részletet is bemutatnak a darabból. Amíg a felnőttek elmerülnek a több mint 80 féle, nemzetközi és hazai fogást felsorakoztató kínálatban, a kicsik a gyereksarokban élvezhetik az animátorok vezetésével bemutatott Diótörő varázsvilágot. „Az InterContinental szálloda élő történelem a Duna-parton, ahogy a Diótörő is egy örök érvényű karácsonyi mese, amit kicsiktől a nagyokig mindenki ismer, ezért döntöttünk a klasszikus ünnepi tematika mellett. Szeretnénk, ha ebben az időszakban a budapestiek is friss szemmel fedeznék fel a várost, és térnének be feltöltődni a szállodánk által teremtett ünnepi világba” – emeli ki Claus Geisselmann, a szálloda igazgatója.  

Hétköznapokon a teraszon az étterem téli menüjéből és a bár egyedi kínálatából választhatunk: olyan, magyar találmányok inspirálta koktélokat kóstolhatunk meg, mint a Rubik kocka vagy az újonnan megálmodott Hologram koktél. Ezek az italkülönlegességek nem csupán ízben okoznak igazi meglepetést, hanem megjelenésükben is formabontóan egyediek - csakúgy, mint azok a vívmányok, amelyekről a nevüket kapták.

CORSO ÉTTEREM ÉS TERASZ

Cím: Apáczai Csere J. u. 12-14., 1052 Budapest

Férőhely: 20-30 fő

Téli Terasz: szabadtéri, a meleget fűtőegységek biztosítják

Nyitvatartás: Minden nap 10.00 - 01.00

Brunch Diótörő mini előadásokkal: minden Advent vasárnap 12.00-15.00-ig

Corso brunch menük: http://corso.hu/etterem/adventi-brunchok/

Címkék