Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Sportolók is tekertek a csodáért!

Sportolók is tekertek a csodáért! Sportolók is tekertek a csodáért! Sportolók is tekertek a csodáért!

November közepétől indult, s a jövő hét végéig tart a „Tegyünk együtt csodát!”  elnevezésű rendhagyó adománygyűjtő akció, melynek célja az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek és családok támogatása - a vásárlók segítségével.

Az Aréna Pláza első emeletén egy különleges karácsonyi installáció kapott helyet: három adománygyűjtő bicikli várja a látogatókat, akik akár egy rövid tekeréssel is részesei lehetnek a jótékonysági akciónak. A kerekezés eredményeként egy kijelzőn megjelenő összeg mutatja, mennyi adomány gyűlt össze eddig az SOS javára.

Az akció népszerűsítése érdekében az elmúlt napokban több olyan neves színész és énekes, továbbá sportoló tekerték a pedálokat néhány percig, mint Vágó Piros, Gájer Bálint, Puskás Péter, Kökény Tamás, Détár Enikő, Fehér Adrienn, Dr. Tóth Frank,  Jan De Brandt, Ripli Zsuzsi,  Kulcsár Edina, Csuti, Szatmári Orsolya, Bencsik Emerencia, Burai Krisztián, Kucsera Gábor, Opitz Barbara, Dezső Bence, Markó Rebeka, Pál Bianka, Jung G., Megyeri Csilla, Chajnóczki Balázs, Mészöly Géza, Herczeg Dávid, Ujvári Zoltán Szilveszter, Rácz Gergő és még sokan mások.

A résztvevők így buzdították rajongóikat, közösségi média követőiket, hogy csatlakozzanak az akcióhoz és adományozzanak az SOS gyerekek javára.

Címkék