Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Várkert Irodalom HŐSNŐK est

Várkert Irodalom  HŐSNŐK est Várkert Irodalom  HŐSNŐK est Várkert Irodalom  HŐSNŐK est Várkert Irodalom  HŐSNŐK est Várkert Irodalom  HŐSNŐK est
Székely Szabolcs

(2019. január 15., kedd, 19.00 - Várkert Bazár rendezvényterem)

Január 15-én folytatódik a magyar irodalom nagyjait, izgalmas kapcsolatait, fontos alkotókat bemutató Várkert Irodalom sorozat. Az év első, HŐSNŐK című programján öt inspiráló vendég mesél sikeres és küzdelmes pályájáról, irodalmi kapcsolódásairól és arról, egy-egy könyv mikor és miben segítette életét. Öt kivételes nő, akikre figyelünk – sporttól színpadon át az íróasztalig – először egy estén, csak a Várkert Irodalom nagyszínpadán!

A Várkert Irodalom sorozat két éve bemutatja azokat az alkotókat, akik írnak és azokat, akik olvasnak. A január 15-i estre öt különleges vendég érkezik – Al Ghaoui Hesna, Péterfy Bori, Risztov Éva, Törőcsik Franciska és Ugron Zsolna -, öt olvasó ember, aki kötődik az irodalomhoz, öt Hősnő, aki a maga területén kiemelkedő, és az esten szívesen elmondja, mi motiválja, mi adja a mindennapokhoz az erőt, honnan indult és mit formált rajta az életének nagy sikere vagy épp nagy küzdelme. És mik a sorsfordító könyvei. A beszélgetésben központban említjük az irodalmi kötődést, irodalmi kapcsolódást, kedvenc regényt, verset, hiszen egy-egy könyv, vers mindenki életében kulcsfontosságú.

Vendégek:

Címkék