Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Könyvelésről érthetően

Könyvelésről érthetően

A cégvezetőknek nem kell az adó és járulékfajták szakértőinek lenni. Nem az ő feladatuk ezeket figyelemmel követni, és a bevallási és fizetési határidőket fejben tartani.

 

Erre a feladatra keresnünk kell egy olyan könyvelési vállalkozást, mely ezeket a terheket leveszi a válláról, és a tényleges vállalat irányítási feladatokkal tud foglalkozni.

Alap tudnivalók

Egyes iparágakra eltérő jogszabályok vonatkoznak, amik természetesen bármikor változhatnak is. Szükséges egy olyan könyvelő céget találnunk, aki naprakészen dolgozik, a birtokában lévő ismereteket és a szaktudását a mi cégünk előnyére is tudja kamatoztatni. Ezen bejegyzésük a megfelelő könyvelő választáshoz nyújt átfogó segítséget.

A könyvelés részletei

Az MS City Audit, a piacon egyedülálló könyvelési szolgáltatással várja új és régi ügyfeleit egyaránt. Átfogó, innovatív, mégis átlátható könyvelési rendszerük bármely vállalkozás előnyére válhat.

Ők akár már a cégalapítástól kezdve folyamatos kapcsolattarásban állnak ügyfeleikkel. Meglévő vállalkozások esetén a könyvelési rendszer optimalizálásában tudnak segíteni.

Személyre szabott szolgáltatásukkal mindig az ügyfelek érdekeit tartják szem előtt. A Költséghatékony és gyors kiszolgálás érdekében először az ügyfeleikkel döntenek arról, hogy komplex, vagy csak részfeladatok ellátásával segítik. Ez történhet személyesen, telephelyükön, vagy akár távmunkában is.

Biztosítani tudják az online számlázási rendszert, így egyes vállalkozók cégük ügyeivel a nap bármely szakaszában foglalkozhatnak, akár a világ bármely pontjáról is. Cégük szerteágazó nemzeti kapcsolatokkal rendelkezik. A német és az angol nyelvterületen is egyaránt rendelkezésére állnak, ha szükséges.

Korszerű, személyre szabott megoldást adnak minden ügyfelüknek. Ez az iroda több egy egyszerű könyvelőnél. Számláit, bizonylatait, házi pénztárát is kezelik. Éves beszámolókat, adó- és egyéb bevallásokat elkészítik, és be is nyújtják azokat. A havi és éves zárásokat is ők végzik. Felkészítik cégét a könyvvizsgálásra. Az online pénztárgéppel kapcsolatos adminisztratív teendőket is elvégzik Ön helyett. Személyre szabott havi menedzsment jelentéseit elkészítik.

Versenyelőny

Ahogy már azt említettük korunk igényeihez igazodva, lehetőséget nyújtanak az online könyvelésre is. A jelenlegi piaci helyzetben a gyors reagálás jelenti a legnagyobb előnyt. Az online rendszerek a legegyszerűbb, leggyorsabb és környezetbarát megoldások az élet minden területén, így a könyvelésben is. 

Ennek tükrében száz százalékosan elérhető a szolgáltatásukban a papírmentes információáramlás. Lehetősége van a bárhol és bármikor a cég ügyeivel foglalkozni.

Ha könyvelő irodát keres, vagy cserélne, érdemes elgondolkodni egy hatékonyabb iroda választásán. Az MS City Audit az egyik legjobb megoldás lehet. A kor követelményeinek megfelelő, magas színvonalú szolgáltatásukból adódó kényelemhez Ön is könnyen hozzá fog szokni.