Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Menjünk biztosra és találjuk meg a legtökéletesebb ajándékokat

Menjünk biztosra és találjuk meg a legtökéletesebb ajándékokat

Néha komoly fejtörést tud okozni az, hogy mi legyen a tökéletes választás, ha ajándékozni szeretnénk. Sokan sokfélék vagyunk. Mindenki mást szeret, nem lehet mindenkinek ugyanaz az érdeklődési köre.

 

 

Tegyük személyessé, és egyedivé az ajándékot azzal, hogy pontosan körbejárjuk mit is szeret igazán az ajándékozott. Mi az, amire szüksége lehet, mi a hobbija, mivel szeret sok időt eltölteni, milyen típusú ember, idős vagy fiatal, milyen viszonyban vagyunk az illetővel, milyen alkalomra szánjuk az ajándékot, és persze, hogy mekkora összeget szánunk rá. Ezekre a kérdésekre mind érdemes tudnunk a választ ahhoz, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb ajándékot az ajándékozni kívánt személy számára.

Mik azok a személyre szabott ajándékok, amelyekkel tuti sikert fogunk aratni?

Induljunk ki abból, hogy mi magunk is a személyre szabott ajándékoknak örülünk igazán. Amikor tudjuk, hogy az ajándékozó vette a fáradtságot és megpróbálta kihozni a maximumot az adott tárgyból azzal, hogy azt személyessé tette számunkra.

Lehet az egy jól elhelyezett ábra vagy felirat az adott tárgyon, mely nekünk egy üzenetet jelent, vagy éppen egy közös emlék felidézését.

Mikor nem célszerű a személyességre törekedni?

Talán az üzleti ajándékozás az a „terüle”’ ahol mindenképpen érdemes körültekintőnek és óvatosnak lenni. Ha elmegyünk a személyesség felé, akkor elveszíthetjük az üzleti érték jellegét, ami nem biztos, hogy jó.

Sőt! Érdemes inkább megmaradni az üzleti szintnél, mert könnyen elpuskázhatjuk a dolgot. Egy gravírozott, minőségi bor természetesen itt is megállja a helyét, de egy parfüm már problémás lehet adott esetben.

Amikor egy kollégánk távozik a cégtől

Itt is legyen elsődleges szempont a minőség, mely önmagában is már értéket képvisel. Kifejezi azt, hogy számunkra fontos az ajándékozott személy. Úgy emlékezzen a kolléga a vállalatra, mint egy olyan helyre, ahol jó volt dolgozni. Ebben lehet segítségünkre a minőségi búcsúajándék, amire, ha ránéz az illető, akkor a pozitív dolgok jutnak az eszébe.

Férfiaknak jó választás lehet valamilyen kreatív ajándék, akár egy emblémázott autós kiegészítő. Hölgyeknek a különböző konyhai eszközök és wellness csomagok lehetnek a tuti befutók. Ezeket érdemes ellátni valamilyen személyre szabott emblémával, vagy felirattal, hogy örök emlék legyen. Ne hanyagoljuk el a csomagolást sem. Legyen az is igényes, mert az teszi meg az első benyomást, amikor átadjuk a meglepetést.

Az 1001 Reklámajándék oldalon nagyon sok ötletes ajándékot találhatunk, amelyeket akár online is megrendelhetünk és egyúttal emblémáztathatjuk is, ezzel is időt spórolva magunknak.