Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Minőségi vászonkép megbízható készítőtől

Minőségi vászonkép megbízható készítőtől

Vannak alapszabályok, melyeket mindenképp érdemes figyelembe venni, ha vászonképet szeretnél készítettni. Megkíméled magad a felesleges stressztől, és attól is, hogy egy rosszul sikerült vászonkép tulajdonosa váljék belőled.

Az alábbi felsorolásunk segít a döntésben.

1.Válassz jó képet, és szerezd meg azt jó minőségben és méretben!

Ez nem kizárólag csak a kép felbontásán múlik, hanem befolyásolják a fényviszonyok is, illetve az is, hogy a fotó esetleg tömörített-e, vagy sem.

2.Találd ki a vászonkép ideális méretét.

A vászonkép méretének kiválasztásánál mindig az a meghatározó, hogy hova szánjuk. A vászonkép lehet egy darabban, vagy választhatod többrészes stílusban is. De mindig a hely, ahová szánod határozza meg a stílust és annak méretét is.

3.Döntsd el, mikorra szeretnéd.

A legtöbb cég pár napos határidőre szokta vállalni. Persze függ ez attól is, hogy mikor adjuk le a megrendelésünket. Ezek a cégek is, például karácsony környékén jóval leterheltebbek. Mindenképp egyeztesd le a választott céggel, hogy neked mikorra kell a vászonkép, hogy annak az elkészülését a cég a megadott határidőre tudja-e vállalni.

4.Gondold át, szeretnéd-e effektekkel felturbózni a képet, és milyen keretet kapjon.

Az alap restaurálást, az úgynevezett előkészítést elvégzik neked ingyen. Képeidet díjtalanul, kérésedre effektekkel is ellátják.

Általában vakrámázni szokták az elkészült vászonképeket. Tehát van az elkészült vászonnyomat a tetszőleges méretű vászondarabon és ez kap egy keretet, ezzel válik késszé a fali dísztárgy. A nyomatot tűzéssel rögzítik a kerethez, mely általában 2 cm-es, de előfordul 4 cm-es változatban is.

5.Válassz vászonkép készítőt!

A vászonkép nyomtatást nem szabad félvállról venni, senki nem akar képhiányosságokat. A nívós cégek minden esetben küldenek egy nézőképet a nyomtatás előtt. Amennyiben azt rendben találod, akkor indul csak meg a nyomtatási folyamat. Nagyon sokféle nyomtatható vászon van forgalomban, valamint többfajta nyomtatási eljárás létezik. A vászonkép készítő kiválasztásánál vedd figyelembe, hogy a cég milyen eljárással és milyen alapanyagokkal dolgozik, illetve, hogy a munkájukat milyen elismerések támasztják alá.

A lista után jönnek a legjobb részek. A legtöbb esetben személyes átvétellel, vagy házhoz szállítással történik a vászonkép átvétele. Futárszolgálatok bizonyos esetekben a nagyon nagyméretű vászonképek kiszállítását nem vállalják, így azok esetében csak személyes átvételre van lehetőség.

Egyedülálló ajánlat: a VászonképSzalon garanciát vállal az általuk készített vászonképekre! Amennyiben a náluk megrendelt vászonkép nem tetszik, nem jó minőségű, valamint méret, szín, és egyéb problémák állnak fenn, akkor újra elkészítik a képet, vagy visszaadják az árát. Ha vászonképet szeretnénk, az a legjobb, ha őket bízzuk meg ezzel a munkával.