Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Vegán szépségápolási kisokos

Vegán szépségápolási kisokos

Míg pár évvel ezelőtt még nagyon ritkán találkozott vegán készítményekkel, fogásokkal, szépségápolási szerekkel az ember, mára már egyre több boltban vagy étteremben jön szembe velünk a vegán felirat.

 

 

Napjainkban a vegán életmód hatalmas népszerűségnek örvend, és követőinek száma napról napra növekszik. Ennek örömére a The Body Shop minden termékkategóriában 100% vegán kollekciót kínál az ezt a speciális életmódot követők számára, így senki sem marad ki a szépségápolás öröméből!

Az örök kedvencek

Azoknak, akik már egy ideje használják a The Body Shop termékeit, biztosan van már kedvenc testápolójuk, bőrtípusukhoz leginkább illő arckrémjük és sminkjük, amelyekről nem szeretnének lemondani azért, mert összeegyeztethetetlenek a veganizmussal. Bár a The Body Shop termékei közül valóban nem mindegyik kapott vegán besorolást, kivétel nélkül az összes vegetariánus.

Ennek pontos jelentése, hogy bár tartalmaznak bizonyos állati eredetű összetevőket, például mézet, ezek előállítása során semmilyen állat nem sérült. Így, ha már vannak kedvenc The Body Shop szépségápolási szereid, de szeretnél áttérni a vegán életmódra, emiatt nem kell aggódnod, hiszen a The Body Shopnak hasonlóan fontos az állatok védelme, mint neked! Ha mégis kizárólag vegán termékek közül válogatnál, rengeteg különböző illatot és fajtát találsz ezekből is, legyen szó bármilyen kategóriáról.

Semmi se menjen a minőség rovására

A mai világban, mikor már szinte mindenből hatalmas választék áll rendelkezésünkre, a legtöbben rengeteget vásárolunk, és gyakran teljesen felesleges dolgokra ruházunk be, érdemes kicsit lelassítani és átgondolni: a mennyiség vagy minőség a fontosabb számunkra?

A tudatos életmódhoz ugyanis hozzátartozik az is, hogy befektetésként tekintsünk tárgyainkra, és hosszú távra tervezzünk velük. Legyen szó cipőkről, ruháról vagy szépségápolási szerről, igyekezzünk minőségi, időtálló darabot választani. Jó példa erre a sminkecset: nők milliói használják nap mint nap, de sokan bele sem gondolnak, sajátjuk hol, miből készülhetett és mennyi ideig lesz használható, hiszen majd egyszerűen kidobják és vesznek egy újat.

A The Body Shop vegán sminkecsetei hosszú távon, megbízhatóan, bármilyen smink elkészítésére használhatók. A vegán szemlélethez hozzátartozik tehát a minőség előtérbe helyezése is.

Vegán élet

Ha a vegán életmódot választod, fontos, hogy mindenképp ismerd meg az alapanyagokat és tudd, pontosan mi mit jelent. Bár egyre több terméken jelzik már, hogy vegán, még mindig nem mindegyik ilyen készítményen, ételen vagy tárgyon van egyértelmű jelölés. Érdemes tehát mindig átnézni az összetevők, alapanyagok listáját, ha kétségeink lennének ezzel kapcsolatban.

Ha most tervezgeted csak az átállást, légy türelmes magaddal, hiszen ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Lépésről lépésre, viszont folyamatosan ki tudsz majd alakítani egy tökéletes vegán életmódot és étrendet anélkül, hogy bármit is nélkülöznöd kellene!