Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ötletek egyedi, fényképes telefontokra!

Ötletek egyedi, fényképes telefontokra!
Székely Szabolcs

Vannak olyan pillanatok, amikor az ember tudja, hogy szeretne valamit csinálni, de egyszerűen nincs semmi ötlete. Sokan vannak így az egyedi, fényképes telefontokok tervezésével is. Ha szeretnél, de nincs ötleted, akkor maradj velünk, mire a cikk végére érsz, biztosan megérik az elhatározás.

Miért fényképes?

Sokan ódzkodnak a telefontokok vásárlásától, mivel csak néhány fajtát ismernek, az pedig mind egyforma. Pedig nem kell lemondanunk róla emiatt. Telefontokja bárkinek lehet, aki meg szeretné óvni az eszközét egy trendi és biztonságos darabbal. Igen ám, de hogyan tegyük egyedivé is ezt a védelmi réteget, hogy senki másnak ne legyen ilyen, de még csak hasonló sem? Ez az a kérdés, ami sokakat foglalkoztat, hiszen a többség szeret egyedi lenni, ami mai világunkban rendkívül nehéz. Éppen ezért jó egy apróság, amivel kifejezhetjük az egyéniségünket, amit mindenki megcsodálhat anélkül, hogy beszélgetést kezdeményeznénk.

Ebben az esetben két variáció van. Vagy már zsonganak a fejünkben az ötletek és el sem tudjuk dönteni, hogy mit is szeretnénk végül, vagy pedig csak állunk és nem jön az a bizonyos szikra. Aztán egyszer csak úgy döntünk, hogy ideje megnézni, hogy milyen telefontokokat alkottak mások. Hiszen inspiráló lehet, ha látjuk, hogy mik kerülnek mások fényképes tokjára. Ilyenkor jönnek ám a jó ötletek, ha egy beállításról eszünkbe jut egy fénykép, ami nagyon hasonló. Vagy nem is jut eszünkbe, annyira kézenfekvő a kedvenc zenekar vagy film, esetleg sportcsapat logója. Számos ötlet, amit valaki már megvalósított, de számunkra ihletet ad a munkához.

Ha az ötlet megvan, hogyan tovább?

Ha a legfontosabb megvan, akkor nincs más hátra, mint kezünkbe venni a telefont, megkeresni annak típusát és kiválasztani, hogy milyen egyedi tokot is keresnénk rá. Szerencsére egy szuper weboldalnak hála számos kattintást megspórolhatunk, mivel ha telefonról csináljuk, akkor az oldal kezdőlapján meg is jelenik, hogy milyen típusú telefonunk van. Ezután 2 gomb közül választva már adja is be az adott típushoz választható, tervezhető tokokat.

Ha kinéztük a megfelelőt, akkor töltsük fel a képet a tervező felületre, majd helyezzük a tokra. Ha ezzel is megvagyunk, akkor már csak formázzuk, vagyis döntsük el, hogy milyen effekteket, matricákat, feliratokat alkalmazunk, vagy akár montázst is készíthetünk. Ha ezzel is végeztünk, akkor már csak be kell tenni a kosárba, kiválasztani a fizetési és szállítási adatokat, és rendelhetjük is az új tokunkat. És hogy melyik ez a szuper weboldal? Természetesen a Pitbullcase.

Fontos, hogy egyedi fényképes tok esetében az elállás joga addig terjed, míg el nem kezdik gyártani a tokot, mivel ha mégsem kérjük és elkészült, akkor az másnak már nem értékesíthető, hiszen a mi ízlésünk alapján készült. Éppen ezért nagyon figyeljünk arra, hogy hogy döntünk.

Címkék