Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A nagy nap előtt... Esküvőszervezés könnyedén

A nagy nap előtt... Esküvőszervezés könnyedén

Mielőtt az esküvői harangok megszólalhatnának, vár rátok egy nagy feladat, a nagy nap szervezése. Ha úgy érzitek, szükségetek van némi segítségre, írjatok a Jade esküvőszervező csapatának, szívesen segítenek mindenben!

 

 

Rengeteg pár dönt úgy, hogy nem kérnek fel esküvőszervezőt, mikor a nagy napot tervezgetik. Pedig az esküvő minden apró pontjának megszervezése bizony embert próbáló feladat tud lenni! A helyszín lefoglalása, az ünnepi menüsor összeállítása, a díszek kiválasztása és minden más, hogy megvalósulhasson az álomesküvő rengeteg befektetett energiába és időbe kerül. Ha úgy érzitek, jól jönne némi segítség, ne habozzatok segítséget kérni egy profitól, aki képes levenni a vállatokról rengeteg terhet a szervezéssel kapcsolatban.

Egy esküvői konzultáció alkalmával megválaszolják az összes felmerült kérdéseteket, sőt, a beszélgetés során biztos, hogy még több kérdésre szeretnétek majd választ kapni. A konzultáció alkalmával ezekben biztosan tudnak segítséget nyújtani:
 

  1. Felhívják a figyelmeteket az esetlegesen felmerülő problémákra, és megoldásokat javasolnak.
  2. Megmutatják, hogy mire figyeljetek a szervezésnél.
  3. Olyan szolgáltatókat ajánlanak, akik biztosan minőséget adnak számotokra.

Érdemes körülnéznetek honlapjukon is, akár csupán hogy inspirálódjatok, vagy akár azért, hogy már most kiválasszátok esküvőtök néhány fontos elemét. Például miket?

A helyszínt és a dekorációt
 

Minden menyegző sarkalatos pontja, hogy hol kerüljön megrendezésre a ceremónia, és hol legyen az ünnepi ebéd vagy vacsora. A honlapon felsorolt helyszínek között biztosan találtok olyat, amely elnyeri tetszéseteket, legyen szó elegáns, modern vagy hagyományos esküvőről. Az pedig, hogy milyen legyen a berendezés, annak már csupán csak a Ti képzeletetek szabhat határt.

A ruhát

Kedves Menyasszony! Ugye te is már régóta tervezgeted, hogy mit szeretnél viselni, mikor kimondod azt a bizonyos igent? Amiatt ne fájjon a fejed, hogy honnan szerezd be a ruhát, a Jadénál segítenek neked!

Az esküvői fotóst

Az esküvői fotós is természetesen fontos, hiszen majd az ötvenedik házassági évfordulótokon is mosolyogva akartok majd visszatekinteni a napra, mikor a család és a barátok könnyektől elhomályosodott tekintete előtt igent mondtatok egymásnak. Azért, hogy az emlékek úgy maradhassanak fenn, ahogy azt ti szeretnétek, ahhoz elengedhetetlen számotokra a tökéletes fotós.

A zenekart

Oh igen, nem szabad elfeledkezni az esküvők legvidámabb pontjáról sem, mikor mindenki a táncparkettre vonul, az örömapa megtáncoltatja lányát, amikor mindenki nevetve nézi végig a bolond menyasszonytáncot, ahol és amikor mindenki önfeledten ünnepel, táncol, énekel. Ehhez persze elengedhetetlen egy zenekar, dj, vagy esetleg mindkettő.
 

Ne feledjétek, forduljatok bizalommal a jadeeskuvo.hu csapatához, hogy a nagy napon minden zökkenőmentesen, tökéletesen alakulhasson!