Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szolgáltatások a Levendula Home-ban

Szolgáltatások a Levendula Home-ban

Ép testben ép lélek, szól a Levendula Home orvosi, szépség- és egészségközpont mottója, szolgáltatásaik között pedig szinte minden olyan lehetőséget megtalálunk, amely segíthet az egészséges testi-lelki egyensúly elérésében.

 

Rövid összefoglalónkban bemutatjuk, milyen lehetőségei vannak azoknak, akik ellátogatnak a Törökbálinton található központba.

Gyógyítás

A Levendula Home-ban komoly hangsúlyt fektetnek a test és a lélek megfelelő, párhuzamos karbantartására és ápolására, azonban ha azért keressük fel a központot, mert úgy érezzük, gyógyításra van szükségünk, e téren is minden lehetőség adott. A szolgáltatások között külön gyógyítás–masszázs centrumot és orvosi rendelőt találunk.

A gyógyítás-masszázs centrum keretében széles körben, személyre szabottan igyekeznek kiszolgálni a vendégek igényeit, ennek érdekében pedig hagyományos és alternatív gyógyítási, illetve stresszoldó módszereket, konzultációs lehetőségeket kínálnak. A hagyományos gyógyítási módszerek közé tartozik például a gyógymasszázs és a gyógytorna, míg az alternatív vonalat a csakra harmonizálás, a Colorado System és az Access Bars képviseli. Lehetőség van ezen kívül párkapcsolati, párválasztási tréning, kineziológia, coaching vagy stresszoldás igénybevételére.

Az orvosi rendelőben magánrendelések széleskörű kínálatát találjuk, lehetőség van többek között, gyermekgyógyász, nőgyógyász, neurológus, pszichiáter és reumatológus szakorvossal való időpontegyeztetésre is. A gyógyításban vállalhat szerepet ezek mellett az úgynevezett Sóklinika is, amely rengeteg alsó- és felső légúti betegség kezelésében válik egyre elismertebbé és népszerűbbé. A sószobákban az orvosi szakmában leginkább elismert technológiát kínálják gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

 

Szépségápolás

A központban a szépség alapvetően két különböző szolgáltatáson keresztül ápolható. Közvetlen módon erre leginkább a relaxálás–szépészeti centrumban van lehetőség, ahol többek között fodrászati, kozmetikai, manikűr és pedikűr, illetve masszázs kezelések igénybevételére van lehetőség. A kozmetikai szolgáltatások között szerepel elektrokozmetika, gyantázás, arckezelések, de helyi fogyasztás, testtekercselés is.

A másik módja szépségünk karbantartásának a Levendula Home-ban a rengeteg különböző edzéslehetőség és csoportos óra. Az órarendben szerepel gerinctorna, jóga óra, TRX, pilates és Beautyrobic is.

Családi időtöltés a Levendula Home-ban

A Levendula Home nagy előnye és vonzereje, hogy az egész családnak minőségi időtöltést és kikapcsolódást kínál, nem kell otthon hagyni a gyerkőcöket akkor, ha valaki pihenésre, mozgásra vagy szépülésre vágyik. Szinte minden szolgáltatás elérhető gyermekek számára is, gyermek torna óra széles tárháza szerepel a kínálatban: balett, okostorna, jógaóra, karate óra vár a kicsikre. A gyermekközpontban ráadásul zenés és mesevarázs foglalkozásokon is részt vehetnek, de érdekes és fontos dolog, hogy stresszoldás szolgáltatás is elérhető kifejezetten gyermekek számára.